HAPPY DANCING v LUCKY LUCKY


HAPPY DANCING s datem 13.7.2012 míří na nové místo, do nově zrekonstruovaného klubu LUCKY LUCKY na pražském Smíchově (Nádražní 76, Praha 5 - Metro B, Anděl výstup Na Knížecí, 250m směr Smíchovské nádraží po levé straně). O muziku se postará DJ SWEDER spolu s kolegou DJ PAUL NEWMAN, kterého jste mohli na akcích HAPPY DANCING také slyšet. Vstupné je samozřejmě ZDARMA, pít můžeme pořádnou porci CUBA LIBRE jen za 88,- Kč. Více info na www.happydancing.cz/lucky

CO JE HAPPY DANCING?
Taneční party, kde DJs hrají pro lidi tu nejkvalitnější taneční klubovou muziku současnosti i let minulých. Celý večer je po produkční stránce složen tak, aby si každý clubber přišel na své. Během této klubové noci je možno zaslechnout příjemné songy s vokály i bez nich, energický house či známé klubové hitovky v netradičních kabátech. S tímto konceptem není problem se přizpůsobit takřka jakémukoliv klubovému publiku a díky tomu HAPPY DANCING slaví čím dál víc své úspěchy jak v Praze, tak na ostravsku, slavnou Stodolní ulici nevyjímaje

JAKÝ JE KLUB LUCKY LUCKY?
Art/music club Lucky Lucky se zjevil jednoho krásného letního večera v mysli jednoho talentovaného pána, který udělal, co mohl, aby se tato myšlenka stala skutečností. A podařilo se !! V září roku 2011 se zrodil klub. A po mnoha úpravách a opravách se dne 23.6.2012 otevřel krásně zrekonstruovaný a připravený na show !!

Výhodou klubu je výborná akustika sklepního prostoru. Naleznete zde hlavní bar s širokou nabídkou alkoholických, ale i nealkoholických nápojů a koktejlů a kousek od něj malou stage. Když půjdete dál do tzv. vagonu – objevíte nově zrozený malý bar a velkou stage. Klub má kapacitu okolo 400 lidí. Klub je situován v ulici Nádražní 76, Praha 5 (Metro B, Anděl výstup Na Knížecí, 250m směr Smíchovské nádraží po levé straně).

JAKÝ BUDE HAPPY DANCING 13. ČERVENCE 2012?
Jak je již na akcích HAPPY DANCING zvykem, těšit se můžete nejen na dobré pití za příznivé ceny, ale i na spoustu veselé taneční muziky, kterou vám naservíruje sestava DJs: SWEDER, PAUL NEWMAN. Vstupné je ZDARMA. Aktuální a podrobnější informace k této party jsou k dispozici na adrese www.happydancing.cz/lucky.  

 

KDO JSOU HAPPY DANCING DJs?
DJ SWEDER
se taneční muzice věnuje bezmála 18 let. Prošel několika pražskými i mimopražskými diskotékami kde se snažil prosazovat tu nejkvalitnější taneční muziku. Již delší dobu však nachází své místo v podnicích, které se zaměřují převážně na klubovou muziku. Jeho sety se skládají hlavně z klubových melodických vocal houseových hitů, electra, progressive, ale můžeme v nich nalézt i klasické houseové prvky. V současné době je rezidentem několika klubů, z nichž můžeme jmenovat např. Retro Music Hall, Pekelnej Bar, Phenomen, D5 (Králův Dvůr) a další.

DJ PAUL NEWMAN začal s prvními zkušenostmi v roce 1997 v clubu rádia BONTON na pražské Štvanici. Po seznámení s méně známými DJ’s, kteří hráli Disco Music na ruzných diskotékách v Praze, začínala Paulova cesta k vysněnému rozdávání zábavy, ladných tónů a všeobecnému zviditelnění. 3 roky působil ve dvou klubech v Příbrami, po návratu zpět do Prahy se díky disco agentuře seznamuje s dalšími DJs, což ho přivádí do známějších pražských klubů té doby (Kamenný most, Stonx, La Fabrique atd.). Ve svém hraní pokračuje do dnes a s kratšími odmlkami se objevuje v pražských klubech jako je Pekelnej Bar, Tobaco Music Bar, JO’s Bar.

 

PRESS
Pokud máte zájem o rozhovor na téma HAPPY DANCING, rozhovory s DJ’s, písemné podklady pro článek, atd., prosím použijte kontakt party@happydancing.cz.  Oficiální stránky party: www.happydancing.cz. Webové stránky Djů: http://www.facebook.com/djswederCZ (nové), http://www.facebook.com/paul.newman.79