Havířov v květech2014


Ewa farna 4tet

 

Havířov opět slavil – obnovil tradici města- Havířov v květech. Celé město se zahalilo do různobarevných květin a květinových výtvorů které zdobily auta náměstí  , dopoledne byl slavnostní průvod městem a večer tradičně  patřil kultuře a koncertům  které mělo letos podtitul na Selském dvoře 🙂 Jako první si před natěšeným publikem v Havířově zahrála skupina 4tet 🙂 Přiznám se že jsem chvilku nevěřila že je to všechno acapella .. byli perfektní !! 🙂 Sice trošku pořadatelé nedomysleli program kdy během koncertu byla i přehlídka letadel , možná to mělo být zpestření programu ale trošku to ten koncert narušilo 🙂 Hrozně mě bavilo jak dokonale secvičení jsou a jak si s každou písničkou krásně pohráli . Zazněla např. písnička z lvího krále , zazpívali i hit od Beatles.. koncert se jim hrozně povedl, sklidili bouřilvý zasloužený potlesk a museli přidávat i další písničku .

Po perfektním 4tetu už pódium patřilo Ewě Farne a její kapele aby zahrála písničky i ze svého posledního alba Winna a nesměly chybět ani  její osvědčené  hity.

 Zahrála také písničku Oblíbená věc přiznám se že ji znám v polštině jako Ulobiona Rzecz .. v české verzi jsem ji slyšela poprvé a asi zůstanu u polštiny v té se mi líbí daleko víc … 😀 🙂 Zahráli také polskou verzi písničky La la laj .. z český písniček  to byl například Déšť , Boží Mlýny Melou , maska zahrála také i nový singl Leporelo ke kterému v současné době nátáčela i videoklip v Praze , kde měli možnost si zahrát i její Fanoušci.

Koncert se kapele podařil , čekání během zvukové zkoušky se vyplatilo a odměnou byl    supr koncert pro úžasné publikum které zpívalo a tančilo spolu s Ewou  . Po k vystoupení Ewy si ještě zahrála rocková  kapela Olympic a poté následovalo ohňostrojové zakončení celé  barevné květinové akce.

 

 

 

Témata:,