Herci ze seriálu Gilmorova děvčata: Jak vypadají dnes?

Redakce

Seriál Gilmorova děvčata nebyl úspěšný pouze ve světě ale také u nás. Důkazem toho je i to, že se seriál vysílá dodnes, i když je tomu už osm let od skončení vysílání. Tento oblíbený seriál chystá velký comeback, proto bychom měli vědět, jak dnes herci vypadají.

Herci se po těchto dlouhých osmi letech znovu setkali a chystají pro nás velký návrat, o kterém jsme již psali. Pro ty, kteří o tom nic nevědí, máme informaci, že to nebudou jen tak ledajaké epizody. Chystají se čtyři díly, kde každý z nich bude trvat devadesát minut.

Jistě jste již nedočkaví a zajímá vás, jak herci vypadají teď. Pojďme se podívat, jak se změnili.

Hlavní herečky snad za těch osm let vůbec nezestárly, vypadají totiž pořád stejně. Krásná Lauren Graham hrála svobodnou matku Lorelai Gilmore a roztomilá Alexis Bledel pilnou studentku Rory Gilmore.

Dále stojí určitě za zmínku Scott Patterson, který hrál Luka Danese, a musíme říct, že těch pár let se na něm ukázalo. Nějaká ta vráska a jasných pár kil navíc tam je.

Sean Gunn hrál praštěného Kirka Gleasona, na kterého nejde zapomenout, jak vypadá teď? Už to není žádný hubený ňouma, ale dospělý chlap.

Melissa McCarthy nejlepší kamarádka Lorelai a vynikající kuchařka Sookie St. James. Herečka od skončení seriálu zhubla, ne moc, ale sluší jí to.

Kelly Bishop, která hrála Emily Gilmore, vypadá pořád skvěle. Edward Hermann coby Richard Gilmore bohužel nedávno zemřel.

Nesmíme zapomenout na nejlepší kamarádku Rory, Lane Kim, kterou hrála Keiko Agena. Z praštěné holky je elegantní dáma.

A jak jsou na tom tři velké lásky Rory? Jared Padelecki (Dean Foster) vyrostl v kus chlapa. Milo Ventimiglia má stále šibalský úsměv Matt Czuchry, který hrál Logana Huntzbergera, bohatého synáčka, zmužněl.

Gilmorova děvčata v novém: 5 věcí, které o tom víme

Gilmorova děvčata se vrací. O čem bude nová série?