Hip hop na internetu. Kde ho hledat?


Chcete si přečíst čerstvou zprávu ze světa hip hopu? Poslechnout hudbu, zhlédnout aktuální hudební žebříčky, najít nejbližší hiphopovou akci nebo jen zajímavý článek? Hledání usnadní seznam vybraných internetových portálů.

Bbarák hip hop magazín

V současnosti nejnavštěvovanější hiphopový hudební server. Špičkový web, který zasahuje všechny části této kultury. Novinky od hudby přes média, graffity, po tanec, oblečení až po street art.

Boombap.cz

Druhý nejnavštěvovanější český server s denní aktualizací. Kromě novinek z hiphopové sféry obsahují stránky i RnB zpravodajství a přehled o novinkách v Boombap shopu.

Hip-hop.cz

Heslo „místo pro českej hip hop“ si tento server nevybral náhodou. Ve své rozsáhlé databázi nabízí čtenářům odkazy na stránky, které zasahují všechny sféry hiphopové kultury. Navíc se pyšní detailním zpracováním kalendáře akcí.

Cream.cz

Hip hop on-line magazín, který přináší žhavé novinky z české i světové hudební scény. Server je kvalitně zpracovaný, obsahuje recenze desek, rozhovory, reporty a odkazy na hiphopovou hudbu a videoklipy.

Blog Karla Veselého

Karel Veselý patří mezi nejvlivnější hudební publicisty, zároveň je významným teoretikem světového i českého hip hopu. Na jeho blogu se pravidelně objevují zajímavé články z oblasti hiphopové kultury.

Bboy.cz

Největší český internetový magazín o break dance. Bboy.cz přináší novinky, reportáže, rozhovory, fotoreporty a videa ze světa breakingu i jiných stylů pouličního tancování.

All elements.net

Jako jediný z českých hiphopových webů disponuje sekcí UK Garage, zaměřenou především na britskou hudební scénu. Server také vyniká názorovou nezaujatostí a vysokým stylem psaného jazyka.

Streetdance.cz

Stránky největší taneční akce v Evropě – Street dance kempu. Najdete tady obsáhlý přehled blízkých tanečních událostí. Ve srovnání s jinými weby nemá tento přehled akcí konkurenci.

Témata: