Hity 70. let jsou zpět!


Patříte také mezi ty lidi, kteří se dívají na současnou elektronickou hudbu, která mnohdy postrádá smysl, hlavně, že skáče celé auto, anebo naopak jste jeden z těch, co se dívá na současný hip hop a říká si, co se to děje?

Pokud I vy jste z těch lidí, kteří rádi vzpomínají na to, co bylo dřív a jak se lidé dokázali mezi sebou bavit a radovat se, jak se měli rádi a vážili si jeden druhého, snažíte se najít smysl v moderní hudbě či hip hopu, v tom, kdy lidé se sebou neustále soupeří o to, kdo je lepší, kdo je horší, kdo má víc peněz, kdo má hezčí holku, kdo má lepší značku auta, kdo má větší barák a říkáte si, kam jsme se to všichni vlastně dostali, jak nás ten svět mohl takhle pohltit…

Jestli občas nemáte nejlepší náladu, přemýšlíte nad vším, co je špatně a do toho si neustále dokola pouštíte smutné písničky, Vaše holka Vás opustila, nebo kluk, život Vás nebaví a přemýšlíte nad vším možným, uvědomte si, že žijete pouze jednou a život je krásný. Lidé kolem dokola, příroda, technika, kterou dnes všichni máme, ale především, že máme neustále jeden druhého, protože život není o penězích, nic z toho nepotřebujeme. Potřebujeme jeden druhého. 

Nejkrásnější věci na životě, láska, úsměv, spánek, pohlazení, pusa, sex, milé, povzbuzující slova, vždy budou zadarmo a přesto to jsou ty nejnutnější věci, co každý z nás potřebuje…

Přicházíme do doby, kdy musíme přestat všichni společně myslet na to, co je špatně, protože my moc dobře víme, co je špatně. Musíme se zaměřit na všechno to krásné, co je kolem nás. Na vše, co vlastně máme, protože potom získáme ještě víc.  

http://www.youtube.com/watch?v=D8Y6IZPii2k&list=UU77iv9oTIfTmhnRJYMCoq7w

Život je jako párty. Chvíli jsme nahoře, chvíli dole. Máme dobrou náladu, poté zvracíme na záchodě. Přesto se s radostí zas na diskotéku vrátíme, protože všichni chceme žít. Bavit se. Když nebudeme nic přehánět, najdeme ten správný balanc a párty bude úžasná od začátku až do konce. Stejně jako život. 

Všichni si zasloužíme mít krásné životy a vše kolem je úžasné, jen to nevidíme, nebo nechceme vidět. Tak všichni společně, ať tahle párty začne!!! 

Víte, proč jsem se rozhodla spolupracovat? Protože Martin je někdo, kdo je a bude vracet úsměvy na tvářích úplně všech lidí, co ho poznali a poznají a jiný nikdy nebude. Teď to za něj dělá jeho hlas a energická hudba 70. let. My všichni ale víme, že 70. léta byli nejlepší a chcem je zpátky!