Hlášky, kterými nás krmili naše rodiče, ale nejsou (nemusí být) pravda

Redakce

Rodiče nám chtěli dát co nejvíce dobrých rad do života. Ne vždy jsou ale jejich rady dobré...

  1. „Peníze nejsou všechno.“ To sice nejsou, ale hodně se za ně dá pořídit. A z toho „hodně“ pak máme radost.
  2. „Musíš chodit do školy, aby z tebe něco bylo.“ Je spousta lidí, kteří řádně nevystudovali a přesto mají skvělou práci nebo prostě dělají, co je baví a naplňuje. Musíte ale být šikovní a nebýt líní, to je základ úspěchu. Škola vám štěstí nepřinese (i když vaši cestu zaměstnáním může značně zjednodušit).
  3. „Nepij alkohol a neber drogy.“ To je sice hezká rada, ale nedá se tomu tak úplně vyhnout. Nehledě na to, že si z párty většinou přinesete i dost dobrých historek, mnohdy nových kamarádů nebo dokonce lásek.
  4. „V lásce musíš hledat kompromisy.“ Neberte tohle ale doslova! Pokud jen děláte kompromisy a stále nejste šťastní, někde je chyba. Move on!
  5. „Nechoď přes mrtvoly.“ Toto je rada od nás pro otrlejší povahy – občas přes mrtvoly jít musíte, pokud toužíte po tom dosáhnout svého cíle. Život je krutý.
  6. „Počkej, až budeš mít svoje děti.“ Možná, že si na tuto hlášku vzpomete, až budete zoufalí z výchovy vlastních potomků, ale nezapomeňte, že nemusíte dělat stejné chyby, jako dělali vaši rodiče. Buďte moderní!

12 milosrdných lží, kterými ženy oblbují muže: Měla jsem orgasmus, máš nejkrásnější penis, …

Druhy milenců od A do Z: Akrobata, bačkoru nebo začátečníka už jste měla?