Hledáte ideální sluchátka? Taková jsou TDK Life on Record


Ať člověk poslouchá hudbu z MP3 přehrávače, počítače, mobilu nebo ve vysoké kvalitě z domácí hi-fi soupravy, vždycky platí, že na sluchátkách opravdu záleží. Zatímco kvalitní sluchátka požitek z hudby znásobí, ta špatná dokáží zvuk zploštit, rozmazat, pokazit celý dojem a pořádně nás zklamat. Výběr těch pravých je tedy namístě.

Chcete-li vnímat zvukové vlny své oblíbené hudby nezkresleně, vsaďte na kvalitní úroveň sluchátek značky TDK Life on Record. Tato sluchátka se vyrábějí v celé škále typů, z nichž si každý vybere, ať dává přednost jednoduchým „peckám“ do uší na kablíkách, nebo má radši jediný kabel a obroučku přes hlavu, ať preferuje nošení sluchátek za krkem, či hledá sluchátka opatřená mikrofonem, nebo potřebuje dokonalé vybavení pro svou DJskou profesi.

Přehlídka sluchátek TDK Life on Record
Udělejme si malou přehlídku sluchátek od TDK Life on Record. Typ EB200, opatřený extra odolnými gumovými nástavci, se nejlépe hodí pro cvičení a sport. EP200 jsou lehoučká, pohodlná, miniaturní sluchátka do uší, která vám nikdy nevypadnou (díky vyměnitelným gumovým krytkám totiž ideálně přilnou do ucha). HP200 mají klasickou velikost a nastavitelný sluchátkový oblouk. Lehká a elegantní SP200 obsahují týlní most pro nošení za krkem. MMP200 lze díky originálnímu designu nosit jak na hlavě, tak za krkem, a navíc mají odnímatelný mikrofon tlumící hluk zvenčí. A konečně MP200 disponují vysokým rozlišením vhodným pro DJe, sklopnými náušníky na kloubu a nastavitelným vypolštářkovaným sluchátkovým obloukem, takže je nebudete na hlavě ani cítit.

Tak se už přestaňte zlobit, že své oblíbené nahrávky nedostáváte v takové kvalitě, jakou byste si přáli, a vyzkoušejte tahle vymazlená sluchátka, která předají vašim uším hudbu tak, jak byla stvořena.