Holčička a táta si doma zpívali, teď je z toho hit

Hana-Slivova

YouTube vyvrhl na pozemský břeh další hvězdičky. Tentokrát je řeč o čtyřiadvacetiletém muži jménem Jorge Narvaez a jeho šestileté dcerce Alex, kteří se na internetu chlubili domácím muzicírování. Jejich verzi skladby Home od folkrockové kapely Edward Sharpe & The Magnetic Zeros viděly skoro čtyři miliony lidí a dostala je až do populární show Ellen DeGeneres.

Šestiletá Alex není žádný extra pěvecký talent, ale nestydí se a za mikrofonem se cítí jako doma.
Její otec, čtyřidvacetiletý Jorge Narvaez, hraje obstojně na španělku a dcerku v lásce k hudbě podporuje.

Když je u něj Alex se svou mladší sestrou na návštěvě, neboť Jorge se s matkou děvčat rozvedl, před spaním si pro dobrou náladu zpívají. Svoje coververze si nahrávají a pak je věší na internet.

Tak se na veřejnost dostala také jejich největší "hitovka", skladba Home od Edward Sharpe & The Magnetic Zeros.
Během tří týdnů si ji na YouTube prohlédly skoro čtyři miliony lidí, před několika dny pak dvojice dostala pozvání do talk show Ellen DeGeneres. I tam písnička zazněla.

http://www.youtube.com/watch?v=yLu73iGs-Ws&feature=player_embedded

V rozhovoru s moderátorkou pak Narvaez říká: "U mě doma dodržujeme čtyři pravidla: rodina, komunita, umění a hudba. Prostě si jen tak sedneme a před spaním si zpíváme. Vůbec nás nenapadlo, že by naše písničky mohly mít mezi lidmi takový úspěch."

Největší úspěch však měl v pořadu dárek pro Alex: růžové autíčko naložené panenkami Barbie.

Originální verze: Home – Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

Pozvání k DeGeneres nebylo jediným úspěchem zpívající rodinky. Narvaez, bývalý student podmořské biologie, fotografie a literatury, o muzicírování mluvil v rozhlasové show Rayna Seacresta a dostal prý také pochvalný dopis od Simona Cowella, otce talentových soutěží.

Jorge + Alex – Unthinkable (Alicia Keys)

 

 

Témata: