Holki se vrací s novým albem a radí: Zkus zapomenout


S osmou deskou Zkus zapomenout se na české popové scéně znovu ukazuje kdysi čtyřčlenná skupina Holki. Po diskotékách teď ale budou jezdit už jen tři mladé dámy, čtvrtá členka se totiž rozhodla, že do stejné řeky znovu nevstoupí.

HolkiPamatujete si na čtyři "Holki", které na přelomu tisíciletí vzešly z konkurzu s úkolem vytvořit holčičí protipól boybandů typu Lunetic? V roce 1999 jim vyšlo album S láskou, které obsahovalo tehdejší hitůvku Už mi nevolej, a do roku 2004 potom spatřilo světlo světa dalších šest desek, jichž se prozatím prodalo víc než 450 tisíc kusů.  

Zásadní otázka: Budou nás chtít?
Fanoušci popových zpěvulí si teď budou moci do diskografie zařadit osmou řadovku skupiny. Jmenuje se Zkus zapomenout a vyšla v pátek 6. listopadu. Na staré časy se pokusí navázat už ale jenom trojice Kateřina Brzobohatá, Nikola Šobichová a Radana Labajová. Čtvrtá z party, Klára Kolomazníková, se starým projektem nechce mít nic společného. A zřejmě ví, proč. Na otázku, z jakého důvodu se Holki daly znovu dohromady, totiž dívky odpovídají:
"Už déle než dva roky nás k tomu přemlouvalo vydavatelství, ale my jsme to odmítly, hlavně proto, že jsme měly strach, že už o to nikdo nemá zájem. Loni jsme si ale ověřily pár důležitých věcí: naši hudbu stále hrají rádia, naše písničky se pouští na diskotékách a tyto diskotéky by si objednaly naše vystoupení. Chtěly jsme zase zpívat a užívavat si potlesk."
Zároveň  dodávají, že civilní život tímhle krokem rozhodně neopouští. "Každá  z nás má své zaměstnání a každou práce baví." Radana Labajová se navíc brzy stane matkou.
Za většinou textů i hudby a také za produkcí Holek stojí Peter Fider, který se v posledních letech proslavil s popově-diskotékovým duem Verona. (sli)

Podívejte se na nový klip k písničce Zkus zapomenout

http://www.youtube.com/watch?v=w9DNY6rlczY

Podívejte se klip k Už mi nevolej

http://www.youtube.com/watch?v=I_deaIjSbm0

Témata: