Hrdá matka Beyoncé zveřejnila těhotenské fotky: Vypadá na nich jako Venuše!

Redakce

Beyoncé svoje fanoušky zkrátka miluje a sdílí s nimi všechno. Několik hodin poté, co zpěvačka skrze Instagram prozradila, že s manželem Jay-Z čekají dvojčata, zveřejnila na svých webovkách velký fotoset s názvem "Mám tři srdce". V něm se stylizuje do nádherné obtěžkané bohyně a vodní nymfy.

Fotka těhotné Beyoncé (35), kterou sdílela sama zpěvačka, pokořila instagramový rekord: lajkovalo ji nejvíc lidí v historii sociální sítě, přesněji 6,6 milionů za osm hodin po zveřejnění. R´n´b diva ale zašla v odhalování soukromí ještě dál a svým příznivcům naservírovala velký fotoset, na kterém, oděná jen ve spodním prádle či dokonce pouze zahaléná průsvitným šátkem, předvádí své těhotné tělo v celé kráse.

Snímky, kde Bey připomíná pnaneku Marii nebo z moře vstávající Venuši, jsou proložené společnými fotkami s pětiletou dcerou Blue Ivy nebo manželem rapperem Jay-Z. Zpěvačka ukázala soukromé fotky z jejich svatby, líbánek i dovolených.

Nepochybujeme, že fanoušci ji za takovou otevřenost budou zbožňovat – my ji milujeme už teď! Na dechberoucí fotky se mrkněte do galerie.

Beyoncé oznámila těhotenství: Zpěvačka čeká dvojčata!

Beyoncé ovládla galavečer cen hudební televize MTV

Témata: