Hrušovany u Brna mají Strakatý Sokec


Občanské sdružení Strakatý Svět, zabývající se kulturní a osvětovou činností ve vztahu k péči o opuštěná zvířata a environmentálním otázkám, pořádá charitativní akci Strakatý Sokec v Hrušovanech u Brna, ve dnech 17.až 18.6.2011.

Co přesně se tedy bude v Hrušovanech v pátek a sobotu dít?

Mgr. Dagmar Kneslová předsedkyně o.s. Strakatý svět (www.strakatysvet.webnode.cz)  všem, kdo uvažují, že se akce zúčastní a pdopoří dobrou věc vzkazuje, že program bude bohatý a pestrý. Posuďte sami:

Páteční dopoledne je věnováno didaktickým pořadům pro ZŠ a MŠ – formou kreativních dílen si dětí osvojí základy chování ke zvířatům

Od 14 hod. je otevřen bazar – stále do něj bereme vše nepotřebné – zároveň se nám schází pestrá nabídka rozmanitostí.

Od 20.00 hod. je Sokolovna věnována rockerům. Vystoupí v tomto regionu velmi populární ska kapela Bezestopy. Hosty budou Crash Road – vítěz České rockové ligy, ocenění v Rockové líhni – představují rockový crossover. S kapelou Final Fiction si je tak dlouho pletli kvůli blonďatým zpěvačkám s charismatickým hlasem, až začali vystupovat společně. Final Fiction, nu-emo-metalová skupina, má rovněž řadu celorepublikových cen, např. Skutečná liga, Rockmax 2009 a jiné. K předprodeji – Hrušovany Sokolovna, případně na tel. 775160277 – CD speciální edice, na němž jsou zastoupeny všechny kapely, zdarma.

V sobotu od 9.00 je otevřen opět bazar, od 14. hod. je pro děti připraven Kočičí bál – karneval v kostýmech, s řadou tvůrčích i sportovních aktivit

 

Témata: