Hudba a Móda: Fashionbook představuje sebe a hitparádu!

anitnono

Ode dneška se na stránkách Koule.cz budete minimálně jednou týdně setkávat s Fashionbookem. Co to je? Sympatický web o módě a stylu, který kromě oblékání baví - stejně jako nás - hudba. S redaktory Fashionbooku budeme rozebírat módní styl kapel a interpretů, podíváme se na muzikanty, jimž to vážně sekne, anebo naopak na ty, kteří si s módou starosti nedělají. Dnes se Fashionbook předsatvuje - vlastní hitparádou.

Hudba a móda patří podle nás neodlučitelně k sobě. V redakci Fashionbooku máme každý vlastní styl oblékání i oblíbenou hudbu, ale dohromady tvoříme harmonický celek.

Zajímáme se o poslední trendy i nestárnoucí klasiku. Je nám jedno, jestli posloucháme první skladby neznámé kapely nebo tancujeme na ulici se sluchátky v uších na vypalovačku od Beyoncé; naši interpreti mají šmrnc stejně jako čtenáři, pro které píšeme.

Poslechněte si hitparádu Fashionbooku

Hitparádu sestavujeme demokraticky podle toho, co zrovna v redakci posloucháme. Najdete v ní výkřiky hudební módy – jít proti proudu, nastavovat trendy a objevovat budoucí šlágry je naším denním chlebem i radostí – i nadčasové kousky. Budeme rádi, když si naši hitparádu poslechnete…

Aktuální hitparáda Fashionbooku v YouRadiu

1. Princess ChelseaThe Cigarette Duet
2. Please the Trees
Red Sky
3. Celeste Buckingham
Run Run Run
4.
Nelly FurtadoBig Hoops (Bigger The Better)
5. Kanye West
No Church In the Wild
6. Regina Spektor
Don´t Leave Me (Ne Me Quitte Pas)
7.
ToxiqueTurn Me On
8. Woodkid – Iron
9. Ben HowardOnly Love
10. Caravan PalaceRock It For Me