Hudba a móda: Který chlap má nejhezčí tetování?

hanka-fashionbook

Tento týden hráli v Praze Red Hot Chilli Peppers a fanynky frontmana Anthonyho Kiedise se znovu mohly pokochat jeho nádherně potetovaným tělem. Ano, Kiedis je fešák, a nepotřebuje k tomu košile za desetitisíce, sneakers Louis Vuitton ani pánskou kosmetiku. Stačí, když si tričko nevezme vůbec a občas zajde do salonu. Tetovacího. Tetování má prostě styl. Kteří muzikanti v tomhle směru vynikají? Na to si posvítil náš spřátelený Fashionbook.

Schválně, která popová hvězda má na paži obrázek lva? Jestli tipujete Robbieho Williamse, máte samozřejmě pravdu.

Bývalý člen skupiny Take That ráda vystavuje svoje kérky i přes to, že se nepyšní postavou osvaleného Davida. Naopak, Robbie je chlupatý a má trochu pupek, ale testosteron je z něj cítit tak, že jen málokterá žena by se nechtěla dotknout dvou vytetovaných holubiček, jež ho něžně klovou do pupíku. Robbie je navíc taky trochu romantik – zkoumavá fanynka ví, že pod kůži si nechal vyrýt název a noty písně All You Need is Love od Beatles a na hřbetech prstů najdete slovo LOVE.

Zpěvák a kytarista John Mayer se nejvíc proslavil serenádou Your Body is a Wonderland a potom vztahy s Jennifer Aniston a Jessicou Simspon, na něž pořád něco prozrazoval médiím (například o Jessice v rozhovoru pro Playboy řekl, že jejich vztah byl jako „sexuální napalm“).

Léta vypadal jako slušný kluk, který skládá citlivé písničky o lásce, dokud svoje máničkovské polodlouhé mikádo nenechal ostříhat na drsného ježka a nevytetoval si tzv. rukáv. Trošku pak připomínal hlavní postavu ze seriálu Prison Break (Útěk z vězení) a jeho kouzlu v létě na chvíli propadla i čerstvě rozvedená Katy Perry, která si na takové typy potrpí.

poll

Jeden z jejích ex, zpěvák Travie McCoy, jehož hit s Bruno Marsem Billionaire nedostanete z hlavy, je totiž chodící reklamou na tetování. Hezkou tvář hubeného čahouna Travieho zdobí nesčetně piercingů, v uších má „tunely“ a po skráních dlouhé pejzy. Od patnácti pracoval v tetovacím salonu a krátce na to začal tetovat své přátele. V Německu ho sice zatkli za sprejování na Berlínskou zeď a jako teenager byl závislý na opiátech, ale jeho nevinný kukuč prostě holčičí srdce vždycky obměkčí.

Těžko říct, zda Travis bude někdy následovat producentského génia a hudebníka Pharrella Williamse (spolupracuje s Madonnou, Gwen Stefani, Britney Spears a má vlastní skupinu N.E.R.D). Ten si totiž nejdřív nechal potetovat půlku těla a před pár lety se rozhodl, že si tetování nechá odstranit laserem, protože se už cítí „morálně vyzrálý a tetování mu kazí jeho duševní image“. Pharrell prostě vyměnil alternativní vizuální dojem za vzhled glamour gentlemana s vlastní kolekcí šperků u Louise Vuittona…

Existují ale i takoví, kteří by na sebe jehlou neměli nechat sáhnout v žádném případě. Mezi nimi jednoznačně vítězí Justin Bieber (a na toho by podle nás neměla ještě sahat ani Selena Gomez). Děti do tetovacích salonů prostě nepatří.