Hudba a móda: Nejvíc sexy zpěváci na české scéně

hanka-fashionbook

K volbě nejvíc sexy zpěváka na české scéně nás přivedl blížící se pražský koncert Jennifer Lopez. Tahle zpěvačka se pravidelně umísťuje v žebříčcích největších popových krasavic, byť vlastně nikdo moc neví, co je na ní tak neskutečně hot. Co je ale sexy na pánech, kteří se objevují na českých pódiích, to víme úplně přesně. Tedy - alespoň holky ze spřáteleného Fashionbooku to ví.

Dobrý frontman má mít nejen největší charisma, nejvytříbenější styl a skvělý hlas, ale musí být i příjemný na oko. Fashionbook.cz vytvořil hitparádu těch nejhezčích u nás. Budeme rádi, když nám v anketě dáte vědět, kdo se líbí vám. A mimochodem – na náš žebříček kočiček nebudete čekat dlouho 🙂

Milan Cais (Tata Bojs)

Bubeník Milan Cais je absolutním oblíbencem jedné z redaktorek Fashionbooku. Po koncertě si s ním kdysi popovídala ve francouzštině o Paříži a albech Attention! a Biorytmy a tenhle frontman kapely Tata Bojs dokázal, že nejen skládá skvělou nadčasovou hudbu, ale po kapsách schovává taky plno inteligentního šarmu.

Albert Černý (Charlie Straight)

Na kluka je tenhle třiadvacetiletý zpěvák kapely Charlie Straight až neuvěřitelně krásný. Rád se hezky obléká, baví ho angličtina a jednou snad prorazí v zahraničí. A taky se jmenuje Albert. No řekněte, která holka se při sledování klipu k hitu School Beauty Queen alespoň na chvilku nezasnila, že po New Yorku hledá zrovna ji?

 

poll

Vojtěch Dyk (Nightwork)

Kapela Nightwork se na špičku české popmusic dokázala dostat i přesto, že z počátku působila jako outsider. Vybavení ale pro vyprodané sály měla – profláklá jména jako Jakub Prachař nebo František Soukup doplnil vysoký hezounek s obrovským hlasovým rozsahem Vojtěch Dyk, ze kterého se stal sex symbol a tuhle nálepku už nesundá, ani když se navleče do upnutých tepláků a kulicha. Stačí, když si čepici sundá, pohodí patkou – a fanynky omdlévají. Karel Gott dnešní generace. Fashionbook.cz miluje ještě roztomilého klučíka Dyka, kterému je nějaká image úplně jedno, třeba zrovna ve Včelce Máje.

http://www.youtube.com/watch?v=aFyazIQsg7c

Václav Havelka (Please the Trees)

Václav Havelka je větrem ošlehaný kovboj s pronikavýma očima. Je otcem, manželem a taky má dobré srdce.  Dokážeme si ho představit, jak cválá na koni v kraji Indiánů a pobroukává si u toho písničky z nové desky A Forest Affair své kapely Please the Trees… Na pódiu dokáže být ledově klidný, stejně jako dramatický. K tomu vyhrnuté rukávy od košile a červené vino. Apropós, Fashionbook s Please the Trees a členkami sboru Elpida, který s kapelou vystupuje, vytvořil skvělou fashion story. Koukněte na ni.

Roman Holý (Monkey Bussines)

Speciální cenu za výrazné charisma vyhrává muzikant Roman Holý. Na posledním turné Monkey Business s PSH vystupoval v bílých svatebních šatech, vypadá jako mladý a trošku oplácaný Albert Einstein, je neuvěřitelně talentovaný a uměl ukecat i krásku jako je Aňa Geislerová. Žije v rodné Sušici s manželkou a dětmi, kteří jsou pro něj vším. Co je víc sexy?

Jaromír Švejdík (Priessnitz)

Zpěvákovi kapely Priessnitz a Umakart a autorovi komiksu o nádražákovi Aloisi Nebelovi bude už brzo padesát, nic to ale nemění na tom, že když se ve svém saku nebo košili postaví na pódium, rázem se z něj stává nejvíc sexy osoba v sále. Podmanivý hlas, ani gesto navíc, klid, vnitřní síla. Hory, odkud Švejdík pochází. Žádné velké vtipkování, zato charisma, které by se dalo prodávat po kilech.

Témata:,