Hvězda britského Talentu? Tančící inženýr

matoush

Druhá Česko Slovenská SuperStar skončila, to ale neznamená, že skončilo vyhledávání talentů všeho druhu. Tak třeba v pátém ročníku Britain’s Got Talent se objevil inženýr Steven Hall, který tančí lépe než Michael Jackson a Beyoncé dohromady. Dostal se až do finále a samozřejmě, že se z jeho vystoupení stala senzace.

Ve Velké Británii běží klasický přenos vysílání talentové show Britain’s Got Talent. Jsou tu relativně dobří zpěváci, tragičtí, ale o to ambicioznější zpěváci a potom naprosto nudní a neschopní lidé, kteří bůhvíproč mají pocit, že jsou obdařeni talentem.

V tom se na obrazovce objeví starší muž v extrémně konzervativním obleku a monotónně vypráví, že se na své číslo připravoval “doma v kuchyni, ve značně omezeném prostoru.” Anglie umírá nudou a obrazovku sledují jen ti, co opravdu nemají nic na práci. Dokud třiapadesátiletý telekomunikační inženýr Steven Hall nezačne tančit.

Zdá se vám to ztřeštěné? Jistě. Británie si ovšem Stevena okamžitě zamilovala. “Těžko říct, jestli za to může výběr skladeb, to, jak vážně se u toho tváří, nebo prostě fakt, že postarší pán takhle divoce tančí,” zamýšlí se web unrealitytv.co.uk. "Rád bych, aby mě svět bral jako baviče," řekl Hall v medailonku. A v semifinále předvedl, že je lepší než Shakira:

Steven Hall má prostě styl. Pokud se chcete naučit vrtět boky, napodobovat Michaela Jacksona nebo tančit makarenu stejně osobitě jako on, podívejte se na toto video. Nezapomeňte přenášet váhu a pozor na zranění!

http://www.youtube.com/watch?v=W-Ddm9yKsHw

poll
Témata: