Inspirace na Valentýna: 3 + 3 dárky, které doopravdy potěší ji i jeho

Redakce

Pokud patříte k těm, kdo slaví Valentýn, pak víte, že k němu neodmyslitelně patří i nějaký ten dárek pro drahou polovičku. Levná bonboniéra, kytky ze supermarketu a jedlé kalhotky jsou ale trochu klišé. Máme tipy na takové dárky, které vaši lásku skutečně potěší - a za některé dokonce neutratíte ani korunu.

Pro ni

  1. Láhev prosseca
    Holky a prosseco, to je prostě match made in heaven! A když jí ho dáte s tím, že si ho může vypít celé sama, zaručujeme, že se na vás vrhne. A pak na tu láhev.
  2. Den (ú)klidu
    Umyjte koupelnu, okna, vyluxujte, vyneste tříděný odpad, uvařte večeři a nechte ji, ať se celý den válí, vyrazí ven nebo zkrátka dělá to, co má fakt ráda. Ocení to víc než náramek z Pandory.
  3. Poukázku na spodní prádlo
    Sexy prádlo jako dárek k Valentýnu, proč ne. Nechceme házet všechny od jednoho pytle, ale máme dojem, že muži na nákup oblečení, odhad velikosti a správného střihu spíš nejsou. Raději jí na to dejte peníze a nechte ji, ať si sama vybere, co se jí líbí. Spokojení budete určitě oba.

Pro něj

  1. Lístek do kina na něco, co chce vidět on
    Co si budeme povídat, výběr filmu, který by vyhovoval oběma, může vést i k pěkné hádce. Pro jednou rovnou ustupte a běžte na to, co chce vidět on. Když přihodíte decentní osahávačku v přítmí kinosálu, bude nadšený.
  2. Štangle salámu
    Než se začnete smát, vyslechněte si naše odůvodnění. Muži mají pocit, že ženy na Valentýna očekávají večeři. Pro ně to znamená miniaturní porci nečeho, o čem ani neví, co to je, za kterou zaplatí nekřesťanské peníze. Překvapte ho tím, že večeři si odbudete odkrajováním salámu pěkně doma v posteli u filmu nebo při hraní videoher. 
  3. Ignor Valentýna
    Jestli muži považují nějaký svátek za úplně zbytečný, tak ja to Valentýn. Co to letos prostě přejít bez povšimnutí a počkat si na procházku pod třešněmi na prvního máje?

Galerie: Svatební šaty nemusejí být jen bílé

Galerie: Nejlepší nepovedené svatební snímky