Jak by to vypadalo, kdyby celý svět zamrzl a nastala by doba ledová?

Redakce

Představte si, že jste se ocitli v zamrzlém světě, kde je všechno kolem z ledu. Nebojte se, to není konec světa. To je ICE PUB v Praze – bar, který kompletně zamrzl… Tedy kromě skvělé obsluhy, chutných drinků a jedinečného zážitku, který si s sebou odnesete.

ICE PUB PRAHA se nachází v historickém centru Prahy, nedaleko od Karlova Mostu. Tento ledový bar byl postaven roku 2012 a je největším ledovým barem v Evropě.

Bar je sestaven ze čtyřiceti tun ledu. Ledový bar, stoly, ledové sochy, ledový trůn a dokonce i samotné skleničky jsou z ledu.

Když se navíc uvnitř baru rozhlédnete, uvidíte spoustu věcí zamrazených v ledových zdech. Nemusíte se však bát, že by vám snad zamrzl úsměv.

Před vstupem jsou k dispozici extra teplé bundy i rukavice. Vevnitř pak na vás čekají k vychutnání různé vodka koktejly, které vám speciálně namíchá příjemná obsluha.

ICE PUB  PRAHA je otevřen po celý rok od 12:00 do 05:00. Můžete se tak přijít zchladit opravdu takřka kdykoliv.

Doporučujeme navštívit bar přes den a skvěle tak odstartovat večer plný zábavy. Zvláště při velkých vedrech je ledový bar opravdu osvěžující záležitost.

Přijďte se podívat a odneste si skvělou vzpomínku na polární atmosféru uprostřed malebné Prahy. ICE PUB PRAHA, to je ten správný ledový zážitek aneb Nevaž se, namraž se!

10 skvělých nápadů, které míváme, když jsme nalití

Proč nás ze zmrzliny někdy bolí mozek?

Témata: