Jak dnes vypadá zrzavý Brady Hobbes ze Sexu ve městě? Mirandě se už moc nepodobá…

Redakce

Oblíbený seriál Sex ve městě se navždy zapsal do našich pamětí. Pamatujeme si každou sérii, epizodu a scénu. Nezapomněli jsme ani na herce, kteří si tam zahráli. Zajímá vás, jak dnes vypadá Brady Hobbes, který hrál syna Mirandy?

Joseph Pupo, který hrál syna Mirandy Hobbes a Steva Bradyho, už samozřejmě není dítě, je z něj teenager. Po skončení natáčení zmizel ze záře reflektorů. Ukázal se až po dvanácti letech, protože se rozhodl povyprávět o natáčení.

Do natáčecího studia přišel sedmnáctiletý mladík v pohodlných džínech a pruhovaným svetru. Vlasy má delší a kudrnaté, kukuč stále stejný. Na videu si můžete všimnout, jak je lehce podrážděný kvůli hloupým otázkám.

Dělal svůj první rozhovor v životě, který byl navíc velmi vtipný. Moderátoři se při něm hodně nasmáli. Považují Bradyho Hobbese za jedno z nejslavnějších a nejmilovanějších dětí světa. Sám přiznal hned několik znepokojivých věcí, kterými moderátorům vyrazil dech. „Nikdy jsem seriál neviděl. Neměl jsem zájem,“ svěřil se Joseph.

Nedostalo by vás to také? Celý rozhovor byl spíše vtipnou formou, jak herce popíchnout či vykolejit. Během natáčení byl malý. Sotva si pamatuje, jak to probíhalo. Obzvláště na jeho narozeniny, kdy si herci užili spoustu srandy. To si ale pamatujeme hlavně my.

Od roku 2010, tedy posledního natáčení filmu Sex ve městě 2, v žádném filmu nehrál. Ukázal se maximálně ve školním divadle. Pokud se vám Joseph líbí a rádi byste ho ještě viděli, můžete doufat, že se natočí film Sex ve městě 3. Kdo by zase nechtěl vidět ty čtyři holky v akci?

8 scén ze Sexu ve městě, které byly jak ze skutečného života

9 důvodů, proč je Carrie Bradshaw úplně nejhorší holka ze Sexu ve městě