Jak proměnit jídlo v afrodiziakum? Takto!

Redakce

Toužíte zvýšit sexuální apetit své drahé polovičky? Nemusíte kvůli tomu měnit celou svou stravu, ale stačí, když do jídelníčku zařadíte potraviny, které fungují jako přírodní afrodiziakum. Samozřejmě, že si můžete pořídit nějaké léky či kapičky, které taky zvýší váš apetit, ale není lepší na to jít přírodní cestou? Zkuste do jídel přidat tyto potraviny, které mají opravdu blahodárné účinky.

  1. Přidejte si fíky do smoothie

Fíky jsou ovoce nabité aminokyselinami, které se podílí na produkci oxidu dusnatého, který uvolňuje cévy a zvýší průtok krve do pohlavních orgánů. Když přidáte dva až tři fíky do svého smoothie, budete se cítit svěže a navíc budete mít chuť na sex.

  1. Opečte si česnek

Budete si k večeři péct něco v troubě? Upečte si i česnek, který takhle skvěle chutná a navíc zlepšuje průtok krve v pohlavních orgánech, pomocí enzymu označovaného jako oxid dusnatý. Někteří jedinci říkají, že je česnek lékem na erektilní dysfunkci.

  1. Dejte si do burgeru špenát

Máte rádi burgera? Přidejte si do něj baby špenát, který je plný hořčíku, který uvolňuje cévy a podporuje prokrvení pohlavních orgánů.

  1. Salát posypte ořechy

Saláty jsou lehké a plné živin, které tělo potřebuje. Posypte je ořechy, které jsou výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin, které jsou výborné pro vaše srdce a podporují chuť na sex.  Navíc fungují jako přírodní antidepresiva a zajistí vám dobrou náladu.

  1. Přidejte chilli papričky do tacos

Chilli papričky jsou sice pálivé, ale dokáží vás také pořádně nažhavit. Obsahují kapsaicin, který podporuje sexuální vzrušení, jako zrychlený tep, lepší krevní oběh, pocení a uvolnění endorfinů. Mysl se dostane do nálady a nebude trvat dlouho, než se do ní dostane i vaše tělo.

  1. Semena granátového jablka nasypte na rýži

Granátové jablko je plné antioxidantů, které zvyšují průtok krve do mozku, srdce a pohlavních orgánů, takže vám zajistí větší chuť na sex. Udělejte si rýži, do které přidáte semínka granátového jablka…

Proč muži nemají penisovou kost?

10 věcí, na které myslí holka, když vám to dělá pusou, kluci