Jak se přiblížit módě Beyoncé nebo Jennifer Lopez


Nemáte zvučný hlas ani konexe v hudební branži, ale přesto chcete vypadat jako superstar? Žádný problém, módní kolekce celé řady zpěvaček umožňují přiblížit se hvězdnému lesku. Stačí jen mít několik tisícovek navíc a vědět, kde hledat.

Globalizace s sebou přináší jeden fakt, který oslavují všichni milovníci módy. Nezáleží, na jakém konci planety jste, stačí jednoduše zajít do blízké obchodní galerie a za pár minut můžete odcházet s extravagantními oblečky navrženými slavnými zpěvačkami.

Prádlo od Kylie, plavky od Jennifer
V roce 2001 do světa módy pronikla Kylie Minogue, která uvedla svou kolekci spodního prádla Love Kylie. Zpěvaččiny módní ambice podpořila společnost H&M tím, že ve svých prodejnách nabízela pod záštitou Kylie kolekci plážového oblečení. Pro stejnou síť obchodů vytvořila svou kolekci i Madonna. Nabízet svou módu běžným zákazníkům začala i Anastacia. Ta v roce 2006 uvedla kolekci Anastacia by s.Oliver. Obléknout si ji mohly návštěvnice více než pěti set obchodů s. Oliver po celém světě. Do světa módy vstoupila i Jennifer Lopez. Úspěch singlů jako If You Had My Love nebo Waiting for Tonight ukázal, že zpěvačka má nejen výrazný hlas, ale i styl. Již v roce 2001 proto vznikla módní značka JLO. Plavky, sluneční brýle, mikiny, kabelky i šperky, to všechno pochází ze zpěvaččiny kolekce. V roce 2006 se dočkaly i české milovnice zpěvaččina svůdného stylu. Tehdy se stala tváří JLo obuvi herečka Dana Morávková. Pozadu nezůstala ani Beyoncé. Ta ale upřednostila, před spoluprácí se sítí obchodů některé z módních značek, vytvoření vlastního módního domu. V roce 2005 tak vznikl House of Deréon. Ten se sice zaměřuje především na americký trh, ale svou cestu si našel i na pulty českých obchodů. Hip Hop Shop Kingfit sídlící v Praze a Českých Budějovicích nabízí kalhoty, kabelky a trička, které jako by vypadly ze zpěvaččiny garderóby.

Podívejte se na podzimní trendy, které loni určoval House of Deréon

Téměř jakoukoliv výše zmíněnou módní značku si navíc můžete zakoupit i přes internet. Prodávající nabízejí díky aukčním serverům celou řadu originálních módních doplňků. Vzhledem k tomu, že se ale zpravidla jedná o zboží z dovozu, je třeba počítat s vyšší cenou.