Jak se udržuje ve formě krásná vévodkyně Kate?

Redakce

Vévodkyně Kate vždycky vypadá jednoduše dokonale a to nejen proto, že se krásně obléká, ale pyšní se i krásnou postavou, i když už má za sebou dva porody. Ona prostě ví, jak se královsky najíst a přitom zůstat stále fit. Zajímá vás, co dobrého si dává, a jak to, že je stále tak štíhlá?

  • Miluje dobré kari. Podle kuchařky Carolyn Robb, která pro královskou rodinu vaří více než deset let, tráví William velmi rád čas s Kate a s její rodinou, protože jedí společně u stolu v kuchyni jako normální rodina. To u nich v paláci to je úplně jinak. Miluje na Kate i to, že si oblíbila vaření a ráda hostí své známé. Mezi její nejoblíbenější jídla patří kari.
  • Drží přísnou dietu. Kate před svým svatebním dnem držela přísnou Dukanovu dietu, která je zaměřená na příjem vysokého obsahu bílkovin a nízký obsah sacharidů. Tu samou dietu držely i Jennifer Lopez a Gisele Bündchen, když se snažily zbavit poporodních kil. Libové maso, zelenina, ovoce a celozrnný chléb jsou klíčem k tomuto režimu. Vždy když tedy potřebuje zhubnout, tak se vrací k zaručené metodě, která ji nezklame.
  • Bojovala s potravinovou averzí. Vzhledem k těžkým nevolnostem, které ji trápily, když čekala prince Geore, musela podstoupit potravinovou hypnoterapii, aby povzbudila svou chuť k jídlu. Avokádo, jeřabiny, ovesné vločky a další jí pomohly s přibíráním a ona se z toho nakonec dostala.
  • Nechává si místo na dezert. Rodinné oslavy často zahrnují i tradiční cukroví, kterému se nedá odolat. Kate si tedy nechává místo na dezert, aby si mohla s ostatními dát a vychutnat si dobrotu, jako je třeba buchta s karamelovým pudinkem, kterou Will s bratrem odmala milují, protože je to jejich tradiční rodinný zákusek.

23 věcí, které opravdu, ale opravdu nedoporučujeme dělat (vaší) ženě, když má své dny

5 způsobů, jak detoxikovat vaši pleť