Jak si sbalit na dovču co nejmenší kufr aneb jedny kraťasy do čtyř outfitů

acupofstyle

Jedeš jen na pár dní, takže si chceš vzít jen co nejmenší zavazadlo. Jak to ale udělat, když chceš vyrazit na pláž, do města za památkami, večer na drink i na místní výstavu? Připravili jsme ti inspiraci na čtyři outfity, které jsou vždy na jinou příležitost, ale pojí je jedna věc. Vykouzlíš je za poujití jedněch a těch samých šortek!

1. outfit – Plavky jako top! – plavky H&M, kraťasy – H&M, brýle – Topshop, boty – Baťa, košile – F&F

Nejvariabilnějšími kraťasy jsou černé do pasu. S těmi vykouzlíš opravdové zázraky. V prvním outfitu můžeš použít vršek od plavek jako top – do horkých dní se ti bude hodit jak co nejvíce odhalené kůže, tak ten fakt, že můžeš kdykoliv skočit do bazénu nebo moře! Aby ses ve městě necítila moc odhaleně, přehoď přes sebe ještě rozepnutou dlouhou košili. A víš, jaká je její výhoda? Zítra si ji můžeš zapnutou vzít jako šaty a máš hned o outfit navíc!

2. outfit – Na drink – tunika – Lindex, kraťasy – H&M, boty a kabelka – Baťa, rtěnka – Rimmel

Přibal si jednu společenštější tuniku. Nech ji přes kraťasy tak, že ti budou jen lehce zespodu vykukovat, přidej boty na podpatku a psaníčko, a to by bylo, abys nesbalila nějakého místního fešáka!

3. outfit – Na objevování krás města – tílko – Topshop, kraťasy – H&M, klobouk – Topshop, sandálky – Baťa

Tílko s uzounkými ramínky si zastrč do kraťas. Vytvoříš si tak hezkou ženskou siluetu, kterou můžeš ještě podpořit decentním kloboučkem a sandálky.

4. outfit – Šaty? – šaty a kraťasy – H&M, boty a kabelka – Baťa

Že jsou šaty omezující jen na jedno nošení? Pche! Jasně, jednou si je vezmeš samotné. Podruhé je můžeš přepásat páskem. Po třetí k nim přihodíš džínovou budničku. Po čtvrté si k nim vezmeš šortky, šaty do nich zastrčíš, a máš krásnou tuniku! Jednoduché a efektní.