Jak žijí slavní a bohatí? V 35 + 1


T – Pain sjíždí výtahem do svého soukromého klubu. Missy usedá do křesla z akvárií, 50 Cent má vlastní kinosál a Aubrey O´ Day pořídila svému pejskovi ložnici. Každého nejspíš někdy napadla otázka, jaké by to bylo, mít slávu, úspěch, peníze. Jak by se pak žilo? A hlavně, kde by se to žilo? Vydejte se s námi na prohlídku domů populárních světových hvězd.

Missy si za chvíli sedne. Mezi rybičky.  

Čím více vydělávají peněz, tím více si dopřávají luxusu. Americký rapper Bow Wow se pyšní miamským bytem s přepychovou vířivkou a prostorným sprchovým koutem. „Pohodlně se do něj vejde až sedm lidí, vím to z vlastní zkušenosti.“ usmívá se hvězda, která má navíc před domem zaparkované oranžové Lamborghini. Bývalá členka dívčí pěvecké skupiny Danity Kane Aubrey O´Day pořídila svému pejskovi ložnici, která předčí leckterý dětský pokoj. Ginger O´Day, jak se mazlíček jmenuje, dostala vlastní manželskou postel a šatnu plnou psích oblečků. R´n´B zpěvák T – Pain skrývá za nenápadnou knihovnou v obývacím pokoji tajný vchod do podzemí. Tady pak narazíte na osobní music klub, bar a nahrávací studio. Asi s nejšílenějším interiérem přichází královna rapu Missy Elliot. Koho by napadlo mít křeslo zabudované mezi dvěma akvárii s rybičkami? Nejvychytanějším kusem nábytku je však Missynina postel. Ta je totiž obklopená kostrou opravdového Ferrari – to je teprve v noci jízda!

50 Cent má víc než padesát centů
Vítězem nejluxusnější rezidence se ve zmíněné konkurenci se ovšem stává hiphopová legenda 50 Cent. Jeho třípatrové sídlo zahrnuje 35 koupelen, 19 pokojů, 6 kuchyní, vlastní kinosál, vnitřní bazén a basketbalové hřiště, výtah, hrací místnost s kulečníkem, nahrávací studio, music klub s kapacitou 2000 lidí a bar se

50 Cent, jeho domácí kino a tři tisíce filmů

striptýzovým salonkem. Po rozlehlé zahradě se 50 Cent pohybuje na golfovém vozítku nebo oblíbené čtyřkolce. Zahrada ukrývá velké jezírko s fontánou, zahradní domek (o velikosti běžné vily) a další basketbalové hřiště. V garáži jsou zaparkovaná sportovní auta, například Pontiac G6 GXP nebo žluté Enzo Ferrari za milion dolarů. A pak že má slavný rapper v kapse jen „50 Centů“.

Podívejte se na
50 Centa v pořadu MTV Cribs
. Nežije si zle…

Celebrity jsou schopné za své domovy utratit hromady peněz. Justin Timberlake, který bydlí v hollywoodské rezidenci za 8 miliónů dolarů, se ještě zdá být skromným chlapíkem. To taková Angelina Jolie s Bradem Pittem neváhala utratit hotových 70 miliónů! Jejich sídlo v jižní Francii skýtá 35 ložnic a přilehlý tisíc akrů velký pozemek dokonce menší jezero, les a vinici.
A za kolik si pořídil nemovitost nejbohatší muž světa Bill Gates? Spoluzakladatel společnosti Microsoft investoval do svého washingtonského domu 147,5 milionu dolarů. Každého návštěvníka čeká od Billa specialitka v podobě mikročipu, kterým může host ovládat teplotu, hudbu a osvětlení domu podle vlastních preferencí. Tady se skromnost nenosí, tady se žije americký sen.