Jaká by z vás mohla být hororová zrůda? Poznáte to podle znamení zvěrokruhu

Redakce

Máte rádi hororové příšery? Zjistěte, zda se nemáte náhodou s tou svojí oblíbenou něco společného.

Beran (21. 3. – 20. 4.). Kdybyste nebyli lidé, mohl by z vás být Xenomorf z filmu Vetřelec. Nechápete proč? Jste přirozeným predátorem. Vaše povaha je impulzivní a ohnivá. Pokud vás někdo zastihne ve špatné náladě, tak je v koncích a to ani nemusíte být filmová nestvůra. Všichni vaši protivníci už teď litují, že vás vůbec poznali.

Býk (21. 4. – 21. 5.). Gratulujeme! Mohl by z vás být s klidem Jason Voorhees ze snímku Pátek třináctého. V povaze máte stejnou tvrdohlavost jako masový vrah se znetvořenou tváří. Dlouho si nenecháte líbit žádnou křivdu. Nezáleží na tom, zda se mstíte za sebe nebo za někoho z blízkého okolí. Vždy si pomstu náležitě užíváte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.). Mohli by z vás být náramní Jokeři stejně jako Heath Ledger. V jedné chvíli jste ubrečenou troskou a v druhé už se široce na všechny smějete. Dokážete měnit své nálady hodně rychle, mnohdy to ani nestihnete zaregistrovat. Nejbližší okolí je z vás ale na prášky.

Rak (22. 6. – 22. 7.). Mohl by z vás být jeden ze členů rodinky z hororu Texaský masakr motorovou pilou. Máte rádi rodinný život. Neradi něco děláte na vlastní pěst. Ať už provádíte cokoli, potřebujete někoho, kdo vám bude krýt záda.

Lev (23. 7. – 22. 8). Vy jste okouzlující, šarmantní, charizmatičtí a hlavně sexy. Z těchto důvodů se nejvíce hodíte na hraběte Draculu. Okolí je vámi naprosto uchváceno. Všichni by vás s radostí prosili, abyste jim pili krev.

Panna (23. 8. – 22. 9.). Dokonale se podobáte maniakovi Normanu Batesovi ze snímku Psycho. Na první pohled vypadáte sladce a nevinně jako šílenec Norman. Pokud vás ale podvede milovaná osoba, jste schopni ji skoro i zabít, abyste si ji přivlastnili. Inteligence vám rozhodně nechybí. V nejbližší době byste nejraději začali preparovat zvířata a pokračovali lidmi.  

Váhy (23. 9. – 23. 10.). Většina lidí si o vás myslí, že byste nedokázali ublížit ani mouše, natož zavraždit nějakého člověka. Opak je pravdou. Nebezpečnější jedinec, než jste vy, snad ani neexistuje. Pořád netušíte, s kým byste si mohli podat ruce? No přece s panenkou Chucky.

Štír (24. 10. – 22. 11.). Nepochopení vás provází stejně jako Frankensteina. Máte dobré srdce a neradi někomu ubližujete. Pokud však chce někdo něco provést vám, pustíte se do boje. Kvůli svému přežití uděláte cokoliv.

Střelec (23. 11. – 21. 12.). Spravedlnost je pro váš život zásadní. To je důvod, proč byste se mohli ztotožnit s Johnem Doem z filmu Sedm. Toužíte nacházet hříšníky a trestat je. Přejete si učinit svět lepším místem pro život. A to se vám podaří jedině tehdy, pokud odstraníte hříšné duše. To vy už ale víte…

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.). Inteligence a charisma vám rozhodně nechybí. Bohužel se někdy stává, že máte dost pokřivenou mysl a chováte se zvráceně. Pokud byste někoho usmrtili, vždy by to byl rafinovaný čin. Nemohli byste být nikým jiným než Hannibalem Lecterem.  

Vodnář (21. 1. – 20. 2.). Když na to přijde, umíte být opravdu kreativní. Obyčejná vražda by pro vás neměla žádný smysl. Nejraději byste navštívili mysl některých jedinců a zavraždili je uvnitř. Máte velké předpoklady stát se Freddy Kruegerem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.). V životě je pro vás nejdůležitější přátelství. Vy a váš kamarád jste nerozlučná dvojka. Navzájem si pomáháte. Byli byste schopní spolu i vraždit. Nejvíc ze všech hororových monster se podobáte Vřískotu.

10 podceňovaných hororů, které mají nízké hodnocení, ale vysokou míru strašidelnosti

Podívaná jen pro otrlé: 5 hororů tak nechutných, že lidé odchází z kina