Jan Kříž na týden vyřazen ze zkoušení muzikálu Mefisto

Redakce

Vteřina nepozornosti ho stála bouli na nose, otok, několik stehů a týden ho vyřadila ze zkoušek muzikálu Mefisto. Představitel Andreucia Jan Kříž doplatil na svou nepozornost.

„Byla to moje úplně zbytečná chyba. Nešťastná náhoda. Hrál jsem si se svým psem Sayou a v rámci hry mě plácl přes nos, když jsem byl zrovna v tu chvíli nepozorný a šel jsem hlavou na špatnou stranu. Proto došlo bohužel k tržné ráně, která se musela šít,“ svěřil majitel japonské dogy, proč měl na zkoušce v divadle Hybernia obří náplast přes nos.

„Nebylo to naštěstí nic vážného. Akorát jsem si teď musel dát týden voraz. Zlomené to naštěstí nebylo, ale měl jsem to naražené a trochu tam byla boule. Pes má padesát kilo, takže přece jen ta váha té nohy je znát,“ přiznal Kříž se smíchem.

„Jediná nepříjemnost byla snad v tom, že jsem nemohl kvůli tomu ani zpívat. Doktor říkal, abych to nepřekrvoval, tak jsem musel být v klidu,“ svěřil Honza s tím, že jeho zranění nijak nenarušilo přípravy muzikálu. Do premiéry 3. 11. a předpremiéry 1. 11. bude jeho nos určitě bez sebemenší známky jakéhokoliv úrazu.

Hvězdy muzikálu Mefisto na první čtené zkoušce: Co prozradili?

Hlas Boha v Mefistovi byl prozrazen

Témata: