Johansson, Cruz, Alba a Fox – čtyři krasavice s nejnižším sebevědomím

matoush

Hollywood trpí nedostatkem sebedůvěry. Vnadné krasavice, kterým leží celý mužský svět u nohou, při pohledu do zrcadla pláčou a svůj mindrák navíc ventilují do médií. MTV sestavila žebříček nejpůvabnějších žen, které o sobě soustavně prohlašují, jak jsou ošklivé. Náš Šrumec, pro který je vzhled naprosto rozhodující, se s vámi o tuto přehlídku musí podělit.

Kdo jsou tedy podle MTV nejzakomplexovanější ženy Hollywoodu? Vybrali jsme pro vás čtyři nejzajímavější:

1. Jessica Alba
Tato herecká sexbomba, představitel Nancy Callahanové ze Sin City, o sobě prohlásila:„Snad každá herečka je krásnější než já.“ Těžko se smiřovala s tím, jak vypadá její tělo po porodu. My v Kouli máme dvě vysvětlení: buďto šlo o laktační psychózu, anebo lhala (a vzhledem k tomu, že se v té době na požádání svlékala, se přikláníme pollk variantě B.)

2. Scarlett Johansson
Hvězda filmů Zaříkávač koní, Sólokapr nebo Match Point se kdysi  ohodnotila: „Nepřipadám si sexy. Mám sklon na sobě hledat chyby.“ Sebekritika je – pokud je konstruktivní – skvělá věc. My v Kouli se však obáváme, aby tu po vzoru dalších hvězd nedošlo k „vylepšení“ pomocí silikonu a botoxu.

3. Penelope Cruz
První španělská držitelka Oscara(získala ho za vedlejší roli ve filmu Woodyho Allena Vicky Christina Barcelona) kdysi řekla: „Nemyslím si, že jsem hezká. Umím vypadat dobře, ale občas i příšerně.“ Kdyby tak holka věděla, že tohle je úplně normální… Navíc když si ji vzal za ženu Javier Bardem, nebude to s jejím zevnějškem až tak zlé.

4. Megane Fox
Parťačka Lindsay Lohan z filmu Zpověď královny střední školy a hvězda snímku Transformers také trpí nedostatkem sebedůvěry. „Nemyslím si, že jsem sexy a krásná žena,“ řekla. „Vypadám jako Ted Nugent (americký muzikant, pozn. red.) v černé paruce.“ No, upřímně, určitá podoba by se našla…