Jste sexy, chytrá, zábavná, ale stejně bez chlapa? Tady je 5 důvodů, proč to tak je

Redakce

Jste skvělá. Máte práci, jste milá, máte zájmy, je s vámi sranda, prostě fajn holka do nepohody. A jako bonus navíc jste k tomu taky dost atraktivní. Stejně si ale už měsíce nebo klidně i roky nemůžete najít stálého partnera. Čím to je?

  1. Máte příliš mnoho možností a neumíte si vybrat
    Možná, že chcete vztah, ale neumíte se odpoutat od toho, že můžete mít skoro každého, na koho si ukážete. A když už si někoho vyberete, máte neustále pocit, že jinde je tráva zelenější, a tak s nikým dlouho nevydržíte. Možná to děláte podvědomě, zkuste se nad tím zamyslet.
  2. Vaše atraktivita je odrazuje
    Jasně, zní to, jako něco, co říká parta kamarádek tlusté holce těsně před zhroucením, ale fakt je, že skutečně atraktivní ženu se v baru málokterý chlap odhodlá oslovit. Buď myslí, že je zadaná, nebo že na ní prostě nemá. Jediný typ mužů, který tohle neřeší, je ten, se kterým vztah rozhodně mít nechcete.
  3. Ostatní vás soudí pouze na základě vzhledu
    Žijeme ve společnosti, která soudí všechno a všechny bez rozmyslu. Jestli si myslíte, že hezké holky to mají jednoduché, tak nemají. Ano, atraktivita s sebou nese spoustu výhod, ale když jste kočka a zároveň máte mozek, málokdo to druhé vnímá přes první. Hodně lidí ve vás nevidí víc než hezkou tvářičku.
  4. Opačné pohlaví vás kvůli vzhledu bere jako holku na jednu noc
    Souvisí to s předchozím bodem; motají se kolem vás muži, kteří rádi sbírají trofeje, a přesně tak vnímají i vás. Takových je bohužel spousta. Ale abychom byli fér…
  5. Naopak, všichni si myslí, že partnery střídáte jak ponožky
    … I ženy umí střídat chlapy jako ponožky a je nepřeberně těch, které mohou nabídnout vážně jen ten vzhled. Říká se jim zlatokopky, víme? To se pak není čemu divit, že si vás s nějakou takovou leckdo plete.

Káčin zápisník: 5 věcí, které určitě NEdělá místo toho, aby vám psal (tak se uklidněte)

Jak žít v páru šťastně a zamilovaně až do smrti? 7 zvyků lidí, kteří mají super vztahy

Témata: