Justin Bieber a Usher mají nový společný klip

Hana-Slivova

Kanadská popová hvězda Justin Bieber a protřelý pop-R´n´B zpěvák Usher natočili společený videoklip ke zremixovanému singlu Somebody To Love. Podívejte se, jak je video udělané a jaký je mladý Justin tanečník.

pollKanadský popový král současnosti Justin Bieber zahodil terénní kolo do kouta a dal se na tancování. Ve zremixovaném singlu Somebody To Love z jeho desky My World 2.0 se spolu s kolegou Usherem, který v téhle  verzi hostuje, hýbe mezi nejlepšími tančníky z televizní show America´s Best Dance Crew.

Režisér: Ať si to Justin zkusí
"Představujeme Justinovi svět tancování, dáváme mu šanci, aby si ho osahal a dostal se do něj," vysvětluje režiser dynamického klipu Dave Mayers. "Nechtěli jsme to proto komplikovat, klip má jednoduchý design, příběhovou linku i obsazení. Žádné davy lidí," dodává režisér.
Choreografie klipu je dílem Jamaica týmu, který spolupracoval už dříve s Usherem nebo Ciarou. "Je skvělý, že můžu dělat s profesionálními tanečníky," nechal se slyšet sám Justin.
Klip měl premiéru 17. června 2010 v jednom z dílu taneční soutěže na americké televizi Fox "Tak ty si myslíš, že umíš tancovat".

Témata:, ,