Justin Bieber na baseballovém hřišti: Abyste věděli, jsem nestranný!

Hana-Slivova

Nejdřív panenka, pak lak na nehty a vůně, nakonec deska a klip. Řeč je samozřejmě o zbožňovaném kanadském zpěvákovi Justinu Bieberovi a jeho předvánočních aktivitách. V novém videu k akustické verzi hitovky Never Say Never z chystaného alba My Worlds Acoustic se teď Bieber představuje jako nestranný fanoušek dobrého baseballu.

Písničku Never Say Never fanoušci Justina Biebera (16) dobře znají, kromě rádií zní totiž také z filmu The Karate Kid (2010). Své místo bude mít i na chystané akustické desce My Worlds Acoustic, která Justinovi vyjde 23. listopadu 2010.
Právě k téhle skladbě vznikl první klip z alba. Odehrává se na prázdném baseballovém stadionu během jednoho tréninku, záběry z něj jsou proložené ukázkami ostrého zápasu.
Není náhodou, že premiéru mělo video 30. října, tedy večer před třetím finále severoamerické baseballové ligy mezi týmy Texas Rangers a San Francisco Giants. Bieber ve videu posílá svým fanouškům zprávu, že on je v souboji nestranný; na sobě má jak bundu Rangers, tak čepici Giants.

http://www.youtube.com/watch?v=16yn6Bh9xHw&feature=player_embedded

Album by mělo obsahovat deset písniček, kromě akustických verzí hitovek se počítá i s novinkou pojmenovanou Pray. Jediným hostem je zpěvák Jaden Smith, který se objevuje právě v klipové Never Say Never.

Témata: