Justina Biebera zvou do Prahy. Vystoupit by měl na jaře v O2 areně

Lubos-Prochazka

Neuvěřitelné se může stát skutečnostní. Pořadatelé podle informací Koule právě vyjednávají s manažery kanadského zpěváka Justina Biebera (16) o jeho koncertu v Praze. "Teď má první turné po Severní Americe, na jaře ale zamíří do Evropy. Pokud dohoda klapne, vystoupí v O2 areně," řekl nám zdroj blízký české pobočce agentury Live Nation. "O tomto koncertu nejednáme," mlží pro Kouli její PR manažer Petr Novák.

Jednání o zastávkách evropského turné Justina Biebera probíhají v těchto týdnech, zatímco sám kanadský "mladíček" rozjel šňůru My World Tour po Severní Americe, kterou pořádá americká pobočka Live Nation. Šňůra poběží až do Vánoc, po Novém roce pak Justin vyrazí do Evropy. "Na webu pražské O2 areny už dokonce probíhá hlasování, jestli by lidé chtěli, aby tady Justin vystoupil. A oni dávají jednoznačně najevo, že ano," říká náš zdroj napojený na agenturu Live Nation. Pro ni je teď nejdůležitější, aby Bieberovy lidi přesvědčila, že koncert v Česku zvládne a že zkrátka vydělá peníze. O návštěvnost se bát ani jedna strana nemusí, Bieberem teď prostě děti a dospívající mládež žijí. A to, že jednání o koncertu agentura popírá, je strategický tah. Není totiž dobré něco říkat předem.

Turné s hosty
Během koncertní šňůry vystupují s Justinem i jeho hosté. Americko jamajský reggae zpěvák Sean Kingston (20)a kalifornská zpěvačka Jessica Jarrell (16). Jedním z pořadatelů je kromě Live Nation i splečnost AEG Live, která měla pořádat comebackové koncerty Michaela Jacksona (+50) v Londýně.

Čtěte na Kouli: Justin Bieber si zahraje "sebe" ve filmu o svém životě

Podívejte se na Justina a hosta jeho turné Seana Kingstona

http://www.youtube.com/watch?v=D3UbqK8ouWE&feature=fvst

Témata:,