Kabát odehraje na Benátské noci jediný letošní koncert

Hana-Slivova

Populární Kabáti se letos představí na festivale Benátská noc na Malé Skále. V sobotu 31. července tam odehrají jediný letošní koncert pro veřejnost.

pollLoni pobláznili 60 tisíc lidí na pražském Vypichu, letos se chystají rozdovádět kotel na festivalu Benátská noc. Řeč je o kapele Kabát s frontmanem Pepou Vojtkem. Festivalový koncert bude jediným letošním českým vystoupením skupiny. Podle pořadatelů má být koncert Kabátů dárkem k osmnáctým narozeninám festivalu. "Doufáme, že na Malou Skálu přiláká i ty, kteří o jeho návštěvě doposud jenom uvažovali," vzkazují.

Mezi další taháky festivalu letos patří Die Happy Marty Jandové,Richard Müller s novou deskou (recenze na Kouli: Richard Müller je zpátky…) nebo Horkýže Slíže ze Slovenska. Line-up festivalu Benátská noc je tady.
Lístky na Benátskou noc, která letos slibuje i rozšířené zázemí pro rodiče s dětmi, vyjdou od 16. června na 1218 Kč, jednodenní vstupenky budou stát 718 Kč. Děti do 12 let zaplatí stovku.

Kabát chystá desku
Kapela Kabát v současné době pracuje na nové desce, posledním řadových albem byla prozatím Corrida z roku 2007. Chystá se také na koncerty na Slovensku, 3. července zahraje v Zelené Vodě, 13. srpna na Open Air Festu ve Snině a 14. srpna v Těrchové na tamním budzogáni.