Kabelková párty celebrit: Podívejte se, jak to komu slušelo

Redakce

Dana Morávková už dávno není jen seriálovou a divadelní herečkou, je také skvělou návrhářkou a choreografkou. Nenaložila si toho už příliš?

Mezi neustávajícími přípravami na pondělní premiéru v divadle U Hasičů si herečka ve čtvrtek 22. září „odběhla“ na představení nové kolekce českých kabelek podzim/zima 2016. I přesto, že Dana kvůli svému pracovnímu nasazení skoro nespí, opět zářila a rozdávala úsměvy. 

Večerem hosty provedl již tradičně její seriálový partner a kamarád Jan Čenský. Akci v hotelu v centu Prahy si nenechaly ujít ani známé tváře jako herečky Jana Švandová, Iva Hüttnerová nebo Patricie Solaříková.

Všechny tyto přítomné dámy se pravidelně účastní představení kabelek jejich kolegyně Dany Morávkové a ve svém šatníku mají nejeden kousek z třebechovické dílny. Poprvé od porodu se na přehlídkovém mole objevila i modelka Romana Pavelková, která svůj večírkový outfit od kamarádky Lussi Bugner doplnila jedním z nejhezčích kousků předcházející kolekce Elega by Dana M.

Stejné psaníčko si na akci vzala i moderátorka Eva Perkausová. Holky to vzaly s nadhledem, vzniklé situaci se zasmály a ještě dobrovolně zapózovaly fotografům. Ze Švýcarska dorazila i Česká Miss Veronika Machová, která se nemohla nabažit kabelek s kožešinou.  

Jóga podle celebrit: Tohle cvičte a vaše postava bude top

Móda k popukání: Najdete tu ty nejhorší ilustrační fotky