Kamila Nývltová konečně ukončila půst lásky

Redakce

Tříletý vztah Kamily Nývltové s tanečníkem je dávno minulostí. Od té doby se spíše vyskytovala na veřejnosti ve společnosti přátel a kolegů, např. s Josefem Vojtkem, Marianem Vojtkem, Danem Hůlkou, se kterým jí často lidé přisuzovali milostný vztah. „Někteří lidé okolo mě mi stále mé kolegy podstrkují. Neříkám, že chlapi, jako je Dan Hůlka, Pepa Vágner a další nejsou krásní a fajn. Ale my jsme opravdu jen přátelé. Chodíme spolu do práce, hrajeme milence v muzikálech, to ale neznamená, že jsme milenci i v reálném životě,“ říká s úsměvem Kamila. Ale že si skutečně s láskou stále zahrává, je patrné, protože se rozhodla své kolegiální lásky veřejně přiznat na svém zcela novém CD „Moje lásky“, které vychází v listopadu.

Na tomto albu Kamila zpívá duety se svými hudebními láskami. S Josefem Vojtkem, který jí na CD napsal hned tři skladby, s Leonou Machálkovou, ke které vzhlížela Kamila již od dětství, dále s Michalem Davidem, Olgou Lounovou, Vildou Čokem, Michaelou Gemrotovou nebo Marianem Vojtkem.

Perličkou je niterná píseň s otcem Kamily Leošem Nývltem, který je skvělý zpěvák a muzikant. A Kamila je celá po tatínkovi.

„Taťka je úžasný zpěvák, před mnoha lety byl na jediné u nás v té době populární pěvecké soutěži a tam vyhrál druhé místo! Tenkrát to byl velký úspěch a písničku mu na míru napsal sám Lešek Semelka, který byl tehdy jedním z nejuznávanějších muzikantů. Taťka dodnes aktivně hraje a zpívá, má i svoji kapelu Geny, ve které jsem já vlastně vyrostla a naučila se zpívat s živou hudbou,“ dodává zpěvačka.

Kamila Nývltová ukázala své vymakané tělo na jachtě v Chorvatsku

Eva Decastelo ukázala prsa!