Kanadští Billy Talent dorazí za týden do Prahy


Za týden, v sobotu 21. listopadu, do Prahy dorazí kanadská punrocková kapela Billy Talent. Do Tesla Areny na Výstavišti přiveze hlavně písně z nového alba III. Skupina přijíždí do Česka už potřetí.

Poslední deska partičky Billy Talent III dosáhla v řadě zemí velmi slušného umístění. Například v Německu debutovalo album na druhém místě prodejního žebříčku. O jeho produkci se postaral Brendan O’Brien, který dříve spolupracoval například s AC/DC, Brucem Springsteenem, Pearl Jam,Incubus, Audioslave nebo The Offspring.

Vracejí se potřetí
Billy Talent k nám dorazí už potřetí. Před dvěma lety předskakovali na koncertu My Chemical Romance, loni odehráli svůj samostatný koncert v pražské Incheba aréně.
Kapela pochází z předměstí Toronta a působí na hudební scéně od konce roku 1993. Až po devíti letech existence se její členové dočkali větší pozornosti fanoušků a první smlouvy s vydavatelstvím. Teď má Billy Talent na svém kontě dvě několikanásobně platinové desky a vyprodává koncerty na všech kontinentech. Hudbu skupiny hrající ve složení Ben Kowalewicz (zpěv), Ian D’Sa (kytara), Jon Gallant (baskytara) a Aaron Solowoniuk (bicí) přirovnávají k tvorbě The Clash nebo Rancid.

Koule přinese z koncertu report, těšit se můžete i na rozhovor.

Podívejte se na kapelu Billy Talent a jejich Surrender:

Billy Talent (CAN)
Kde:
Tesla Arena, Výstaviště v Holešovicích, Praha 7
Kdy: 21. listopadu
Čas: 20:00
Vstup: 665 Kč v síti Ticketportal

Témata:, ,