Kanye West a Jay-Z jsou na singlu H.A.M. „zatraceně drsní“

Hana-Slivova

Na dlouho očekávaném singlu H.A.M., ukázce ze společné chystané desky Watch the Throne, si rappeři Kanye West a Jay-Z neberou servítky. Jsou vulgární, dramatičtí i patetičtí. Fanoušci jejich skladbu hodnotí poměrně kriticky.

Řada těžko publikovatelných výrazů, Kanye West, jehož flow čtyři a půl minuty dlouhý track uvádí, sekundující Jay-Z a operní vokály. To je ve zkratce první singl H.A.M. (Hard As Motherf****r) z plánované společné desky Watch the Throne.

Poslechněte si H.A.M.

http://www.youtube.com/watch?v=D6avkTCi6Xo

Reakce fanoušků na skladbu produkovanou Lexem Lugerem jsou rozporuplné. Řada z nich se po opěvovaném Westově albu My Beautiful Dark Twisted Fantasy (recenze: Principál Kanye West se slavně vrací do města) těšila na nekompromisnější beaty, dalším se nelíbí text a přepjaté ženské vokály, jiní zase nadávají na slabý rap od Jay-Z.
Singl rappeři vyvěsili na svém Facebooku a opatřili ho popiskou History is made. I ta se stala terčem posměchu: "Že jste udělali historickou skladbu? Na takovu sr***u byste potřebovali zatracenou časovou mašinu," napsal jeden z posluchačů do komentářů.

poll

 

Témata:,