Kapela Hurra Torpedo zahraje v Praze symfonii s kuchyňskými spotřebiči

Lubos-Prochazka

Jestli chcete zažít ojedinělý kuchyňsko-hudební večer, pak byste 10. června neměli chybět v pražském Paláci Akropolis. Vystoupí tam norské trio Hurra Torpedo, které místo nástrojů používá staré ledničky, sporáky, pračky nebo mikrovlnky. A pozor! Pokud donesete nějaký starý elektrospotřebič i vy, dostanete slevu na vstupném.

"Jejich vystoupení jsou zcela nepředvídatelná, jedno je ale jisté – po koncertě se budete na své kuchyňské spotřebiče dívat úplně jinak než před ním," píše na svých webovkách Palác Akropolis. Legrační kapela Hurra Torpedo u nás vystoupí poprvé v rámci série EuroConnections/Covers, předskakovat jí budou breakbeatoví The Tchendos.

Proslavil je internet
Norské trio ve stylových modrých teplákovkách se do širšího povědomí dostalo před pěti lety, kdy miliony lidí na internetu viděly jejich klip s kuchyňskou coververzí hitu z 80. let Total Eclipse Of The Heart. Deset let starý záznam z norské televize udělal z partičky přes noc nefalšovaný internetový fenomén.
Každý, kdo na žižkovský koncert přinese starý elektrospotřebič, získá od kolektivního systému Elektrowin slevu na vstupné ve výši 100 Kč. Pokud už máte lístek koupený, stovku vám na místě vrátí.

Podívejte se na nejslavnější coververzi od Hurra Torpedo. Jde o hit z 80. let Total Eclipse Of The Heart

Hurra Torpedo
Kdy:
čtvrtek 10. června
Kde: Palác Akropolis, Praha 3
Čas: 19.30
Vstupné: 290 Kč v předprodeji v Paláci Akropolis, 340 Kč na místě

Témata:, ,