Kapela J.A.R. slaví 20 let spolu, přijďte jim popřát


Populární funky kapela J.A.R. pokračuje v narozeninovém turné po České republice. 20. narozeniny oslaví se svými fanoušky ve středu 4. listopadu v olomouckém U-klubu. V listopadu pak "Jarům" vyjde vzpomínkové DVD a CD 1989 - 2009.

J.A.R.J.A.R. v posledních letech nefungují jako klasická akční kapela, ale spíše jako příležitostné setkání předních českých jazzmanů a hudebních producentů. Partička Roman Holý, Dan Bárta, Michal Viktořík a Ota Klempíř se věnuje hlavně vlastním aktivitám.  
Každý rok se ale kluci sejdou k několika koncertům, letos jsou to ty u příležitosti 20. výročí skupiny. Největší akce celého narozeninového turné se uskuteční 17. listopadu, tedy v den 20. výročí  pádu komunismu, v pražské Lucerně.
Fanoušci ze severu Moravy se ale můžou na J.A.R. těšit už ve středu 4. listopadu v olomouckém U-klubu. A s čím tam pánové přijedou? Pochopitelně s průřezem své kariéry.

Poslední deska vyšla před 3 roky
Naposledy vydali J.A.R. album v roce 2006, jmenovalo se Armáda špásu. Svým stylem se tehdy deska vrátila k rockovějším kořenům kapely. 23. listopadu ovšem kapele jako narozeninový dárek vychází vzpomínkové DVD a CD pod názvem 1989 – 2009. Název mluví za vše – deska bude mapovat historii J.A.R. (lbp)

Poslechněte si J.A.R. a hitovku Maksimig

http://www.youtube.com/watch?v=bzk1ZradT6A

J.A.R. – 20 let spolu!
Kde:
U-klub Olomouc, Šmeralova 12
Kdy: 4. listopadu
Čas: 21:00
Vstup: 290 Kč v síti Tickestream

Témata:,