Karel Gott jako don Corleone: Tady se ještě cítil zdravý

Redakce

Karel Gott se objevil v novém kalendáři Proměny 2016. Podívejte se, jak mu to tam sekne.

Autory kalendáře Proměny jsou fotograf Petr Kurečka a režisér Marek Škarpa a už posedmé se jim podařilo dát dohromady vizuálně silné fotografie a zajímavou sestavu osobností, které se nebály jejich mnohdy ztřeštěných nápadů. „Každý rok sedíme nad prázdným papírem a docela dlouho přemýšlíme, jestli jsme už nevyčerpali všechny nápady. A je pravda, že je to každým rokem těžší a těžší. Už jsme fotili téměř s každým, kdo je pro nás hvězdou v tom pravém slova smyslu a také už jsme vyčerpali ty nejznámější předlohy pro naše fotografie,“ říká Petr Kurečka, fotograf Proměn.

Režisér Marek Škarpa ho doplňuje: „V jednu chvíli ale přijde první nápad, u kterého se zasmějeme, najednou je těch nápadů několik a během pár dní máme na stole víc jmen a předloh, než potřebujeme. Pak přijde další těžký okamžik. A to vybrat tu nejlepší sestavu z toho, co se nám líbí a co si myslíme, že se bude líbit vybraným hvězdám.“

Kalendář Proměny 2016, Petr Kurečka a Marek Škarpa, foto: Petr Kurečka, www.kalendarpromeny.cz

Karel Gott se ujal role Dona Corleoneho z filmu Kmotr s noblesou sobě vlastní. „Karel je pro nás takovou třešinkou na dortu. Fotografovali jsme s ním pro kalendář Proměny už podruhé a těšíme se, že se potkáme i do třetice. Teď mu hlavně přejeme brzké uzdravení a určitě mu pošleme velké pozdravy přímo ze křtu kalendáře 18. listopadu,“ uzavírají Petr s Markem, autoři kalendáře.

Kdo je na fotce? Nápověda: Jeho syn si vzal slavnou modelku

Poznáte, která slavná osobnost je na obrázku?