Katy Perry o smrti bin Ládina: Neskončíme nakonec všichni slepí?

matoush

Dnešní Šrumec v šoubizu se nevyhne reakcím na smrt Usámy bin Ládina. Co si u ní myslí taková Katy Perry nebo kapela Public Enemy? Zaujala nás ale také informace o tom, kde všude měl Michael Jackson kokain. Lahvička na nočním stolku to ale rozhodně nebyla.

Ani náš jindy lehounký Šrumec si neodpustí zprávu týkající se smrti vůdce teroristické síte Al-Kaida Usámy bin Ladina. Vyjádřil se k ní totiž snad každý, teroristi i prezidenti, spisovatelé i zpěváci.

Tak například Chuck D z politicky angažovaného hiphopového uskupení Public Enemy si v tweetu rýpnul do jásajících davů: “USA je zpátky v čele žebříčku vraždících států. Získává zlato v olympiádě vrahů a davy jásají.”

Jindy protivládní Billie Joe Armstrong, frontman punkpopových Green Day, naopak nešetřil směrem k americkým jednotkám chválou: “Nedělejte z něj mučedníka, tohle je vítězství celého světa.”

Se svou troškou do mlýna přispěchala i zpěvule Katy Perry: “Věřím ve spravedlnost, ale nemyslíte, že když budeme chtít oko za oko, skončíme nakonec všichni slepí?”
My si myslíme, že tu holku by měli tesat do kamene.

Michael JacksonMichael Jackson měl kokain ve spodním prádle
Zdá se, že není smrt jako smrt. Ani téměř dva roky po skonu Michaela Jacksona nepřestávají stránky tisku plnit spekulace, jak to tenkrát bylo.
Nejnověji si novináři smlsli na tajném policejním dokumentu z roku 2003. Popisuje, co policisté našli, když tehdy prohlédavali Jacksonův ranč Neverland kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování.

Podle tohoto dokumentu nechala policie udělat toxikologickou analýzu Jacksonova oblečení, tedy boxerek značky Calvin Klein. Toxikologové na nich našli stopy kokainu a dalších drog. Zároveň v Neverlandu objevili více než 500 lahviček narkotik, která jsou dostupná pouze na předpis.

Dokumenty policie použije v procesu proti Jacksonovu lékaři Conradu Murrayovi, jenž je obviněn ze zabití, protože zpěvákovi podal smrtící dávku sedativ. Michael Jackson zemřel 25. června 2009.

Témata: