Katy Perry se (znovu) ostříhala a potvrdila hot trend: Vlasy na kluka jsou cool!

Redakce

Katy Perry se před časem rozešla s Orlandem Bloomem a udělala to, co děláme po rozchodu všechny – změnila účes. Krátký rozcuch jí ale nestačil, a tak znovu sáhla po nůžkách...

Je to tak – Katy Perry, která roky nosila dlouhé černé vlasy a byla tak neoficiální královnou „sněhurkovského“ looku, je teď úplně na kluka. A aby toho nebylo málo, změnila i barvu; je z ní blondýna.

První krátký sestřih, kterým se na sociálních sítích pochlubila před několika týdny, byl inspirován účesem Scarlett Johansson. „Je to jedna z nejkrásnějších žen na světě a vypadá skvěle, takže jsem si řekla, že já to přece taky musím zvládnout,“ svěřila se Katy novinářům na iHeartRadio Music Awards.

A nyní má vlasy ještě kratší! Je tak další v řadě celebrit, které dělají z ultrakraťoučkého platinového střihu nejžhavější trend současnosti. Jako první si hlavu oholila herečka Kristen Stewart a před pár dny se stejným účesem pochlubila dcera slavného rockera Zoe Kravitz, která shodila dlouhé rasta copánky a na hlavě si nechala jen minimální porost.

Fotografie proměn těchto krásek najdete v galerii.

To je změna! Herečka, která randila se slavným upírem, si oholila hlavu!

Top hair trend na jaro 2017: Platina! 4 slavné krásky, co si ji pořídily a kterými se můžete inspirovat