Kelly Rowland a Mary J. Blige mají nové klipy. Hostuje v nich Lil Wayne

Hana-Slivova

Ex Destiny´s Child Kelly Rowland a R´n´B diva Mary J. Blige si do svých nových klipů shodně pozvaly zlobivého rappera Lila Wayna. Baví vás víc tovární hala plná svalnatých mužů, kteří tančí, jak píská Kelly, anebo minimalistická verze Mary J. Blige? Té kromě Wayna pomáhá i Diddy.

"Chtěla jsem udělat hodně holčičí a sexy klip," řekla bývalá členka Destiny´s Child Kelly Rowland MTV o své novince Motivation. O režii videa se postarala Sarah Chatfield, choreografii dělal Frank Gatson. "Přesně to vystihl," dodala Kelly k pohybům party jejích tanečníků.

Tanečně-popová skladba Motivation s hostujícím Lilem Waynem, jehož rap do setmělé haly v klipu dobře zapadá, se objeví na zpěvaččině třetí desce. "Když jsem Lila slyšela vypálit ten jaho rap, říkala jsem si, jak moc písničku posunul. Je vážně skvělý," dodala.

Kelly Rowland – Motivation

Skladbu Someone to Love Me, v níž zpívá Mary J. Blige, najdete na poslední desce Diddyho Last Train to Paris. Varianta Naked s Lilem Waynem a Diddym se objeví na zpěvaččině novince My Life II, The Journey Continues, již by Mary J. Blige chtěla vydat v září.
"Je dar mít fanoušky celou tu dobu na své straně. V nové desce se bude odrážet historie a životy lidí kolem mě," řekla magazínu Rap-Up.

Mary J. Blige – Someone to Love Me (Naked)

http://www.youtube.com/watch?v=jL7EfErEj6M

Témata:, ,