„Je ošklivě otřesená, ale fyzicky v pořádku,“ uvedla její mluvčí krátce poté, co manžel Kardashian, zpěvák Kanye West, náhle přerušil svůj koncert v New Yorku kvůli „naléhavým rodinným důvodům“. Kardashian navštívila Paříž v rámci týdne módy.

„Dva ozbrojení a maskovaní muži se vloupali do jejího hotelového pokoje a drželi ji na mušce,“ uvedla mluvčí. Podle policie byla Kardashian oloupena, ale nezraněna.

Lupiči ji však podle informací agentury AP svázali a zamkli v koupelně. Poté z místa činu odjeli na kolech.

Do rezidence zloděje převlečené za policisty vpustil podle policejních zdrojů domovník, ti mu poté dali pouta a pod pohrůžkou střelnou zbraní ho přinutili odvést je k bytu Kardashian. Nejmenovaný přestavitel pařížské policie podle AP uvedl, že lupičů bylo celkem pět a že se zmocnili šperkovnice s cennostmi v hodnotě šesti milionů eur (162 milionů korun) a také prstenu za čtyři miliony eur (108 milionů korun).

Policejní prefektura potvrdila, že ozbrojení útočníci Kardashianovou oloupili o šperky za několik milionů eur, zároveň ale dodala, že „celková škoda se teprve vyčísluje“. Výše škody není jedinou nejasností.

Známo například není, zda s Kardashian byli v době přepadení její tříletá dcera a desetiměsíční syn. Pochybnosti panovaly také nad místem zločinu, neboť mluvčí Američanky nejdříve hovořila o hotelu, média ve svém zpravodajství ale upřesnila, že to byla luxusní rezidence v centru metropole.

V okamžiku incidentu Kanye West v New Yorku zpíval již hodinu na festivalu The Meadows, když najednou publiku oznámil, že koncert skončil, a opustil scénu s tím, že musí odejít kvůli naléhavé rodinné záležitosti. Pro Kardashian to není poprvé, co v Paříži čelila problémům.

V roce 2014 ji během tehdejšího týdne módy při vystupování z auta napadl Ukrajinec Vitalij Sedjuk a málem ji srazil k zemi. Sedjuk, který je výpady proti slavným osobnostem známý, Kardashian zaskočil v Paříži i v uplynulém týdnu, když se pokusil políbit její pozadí.

Kim Kardashian se chystá zažalovat chlápka, co jí chtěl políbit zadek

4 věci, které nevíte o Kanye Westovi a Kim Kardashian