Kim Kardashian se chystá zažalovat chlápka, co jí chtěl políbit zadek

Redakce

Ukrajinský novinář Vitaliy Sedyuk se zase ozval. Po takových výstřelcích, jako třeba když předával cenu Adele, pusinkoval Willa Smitha, lezl pod sukni Americe Ferreře nebo fackoval Brada Pitta (a tam to dokonce skončilo soudním příkazem, aby se k Pittovi ani jeho rodině nepřibližoval), si tentokrát smlsnul na bulvární lvici Kim Kardashian.

Během Fashion Weeku v Paříži se k ní totiž skrz fanoušky, fotografy a ochranku přiblížil přímo na ulici, když směřovala k L’Avenue (jedna z nejslavnějších pařížských restaurací) a sklonil se k jejímu pozadí. Co přesně se Sedyuk chystal udělat, nikdo neví, protože ochranka nakonec stihla jen tak tak zasáhnout.

Manželka Kanyeho Westa ale tento případ vůbec nepovažuje za vtipný: „S tímhle se už musí něco dělat. Ohrožuje tím nejen mě, ale i ostatní celebrity. A on se jen tak nezastaví.“

Kim s tím má už zkušenosti, protože se k ní Sedyuk pokusil přiblížit už v roce 2014, tenkrát ale nebyla sama a tak bodyguardi stihli zareagovat dříve i díky její matce a Kanye Westovi, kteří oba stáli poblíž. Sedyuk se dušuje, že vůbec nevěděl o tom, že je Kim v Paříži.

Prý prostě jen seděl v kavárně, kde fungovala dobře wifi a jedl u toho zmrzlinu, když tu se najednou zvedl humbuk a ukázalo se, že jde po ulici Kardashian. A tak prý nevalně proslulý žurnalista (kterého mimochodem ze všech tiskovin i televizí vyhodili) neváhal a něco udělal.

Rozhodně prý členku klanu Kardashianů nesledoval. Ale chtěl svým činem poukázat na to, že by se dívky měly spíše vzhlížet v přirozené kráse a ne v implantátech a plastických operacích celkově.

Je tedy zvláštní, že si vybral zrovna Kimin zadek, protože ten je kupodivu přírodní, jak vnadná brunetka dokázala s pomocí rentgenových snímků během show Keeping Up With Kardashians. Jak ale Sedyuka známe, tak to vypadá, že ho nezastaví vůbec nic. Ani obří zadek Kim Kardashian.

Kim Kardashian vydala své vlastní emotikony „Kimoji“. Myslíte, že je někdy použijete?

4 věci, které nevíte o Kanye Westovi a Kim Kardashian