Kim Kardashian žaluje média. Proč?

Redakce

Americká celebrita Kim Kardashian podala žalobu na bulvární online magazín, který napsal, že minulý týden zinscenovala vlastní přepadení, aby dostala peníze od pojišťovny. Žalované médium ani jeho majitel Fred Mwangaguhunga se k postupu celebrity zatím nevyjádřili.

Kim Kardashian vyhlásila boj bulváru, který tvrdí, že si vymyslela přepadení v Paříži. Hvězda televizní reality show v žalobě uvádí, že jako oběť trestného činu utrpěla další příkoří, když ji média označila za zločince.

Kardashian minulý týden v Paříži přepadli dva ozbrojení muži a ukradli jí šperky za několik milionů dolarů. Web MediaTakeOut.com několik hodin na to zveřejnil článek, v němž uváděl, že manželka hudebníka Kanyeho Westa incident nahrála, násilí si vymyslela a následně podala podvodné hlášení pojišťovně.

Podle žaloby web neměl pro taková tvrzení žádné důkazy. Ve „zlomyslných článcích“ bulvár údajně „vykreslil oběť zločinu, jako by sama byla zločincem,“ citovala AP z dokumentu.

Magazín také nevyhověl žádosti Kardashian, aby texty stáhl a omluvil se za ně. Kardashian se od útoku stáhla z veřejného života.

Reality show, v níž vystupuje i se svými sourozenci a rodiči, se dočasně nevysílá. Mladší sestra přepadené ženy Khloe v úterý prohlásila, že Kim je z hrůzného zážitku stále otřesená.

4 věci, které nevíte o Kanye Westovi a Kim Kardashian

Kim Kardashian byla přepadena!