Kluci taky pláčou! 7 romantických filmů, které dojmou i největší tvrďáky

Redakce

Romantické filmy a komedie jsou většinou vnímány jako ženská záležitost, i kluci se ale rádi dojmou a třeba si i, i když spíš asi potají, popláčou. Jen je zkrátka dojímají jiné věci než holky. Tady je pár tipů, co si pustit na Valentýna, aby si to užili oba dva.

  1. 500 dní se Summer
    Ultimátní hipsteřina, se kterou se ztotožní každý kluk, kterého někdy nechala jeho velká láska. Dámy, jen vám nemůžeme slíbit, že potom vás milý nestráví celý večer naštvaný na tu nánu.
  2. Kopačky
    Pánové, už vás někdy nechala kvůli bohatšímu, hezčímu, úspěšnějšímu? Tak tohle je přesně to, co potřebujete vidět. Příjemný bonsu je mladá Mila Kunis.
  3. Pravdivá romance
    Parádní gangsterská romantika, ke které napsal scénář Quentin Tarantino. V hlavních rolích zamilovaného páru, který utíká před partou namíchnutých drogových dealerů, hrají mladičká Patricia Arquette a Christian Slater.
  4. Všechny moje lásky
    Romantická komedie z pohledu muže, která bude uvěřitelná? Může být. Majitel obhchodu s gramodeskami John Cusack bilancuje život losera ve filmu kultovního režiséra Stephena Frearse a vy budete bilancovat s ním. 

  5. Annie Hall
    Jeden z nejslavnějších filmů Woodyho Allena patří mezi ty, o kterých každý kluk slyšel, ale nikdy je neviděl, protože zní, jakože jsou pro holky. Tenhle není. A nenechte se odradit tím, že je to nejoblíbenější podívaná toho trapáka Teda Mosbyho.
  6. Blue Valentine
    Depresivní, nicméně velmi kvalitní důkaz, že ne každý film podle modelu „kluk potká holku a zamiluje se do ní“ končí smyčcovou hudbou, duhou a vášnivým polibkem se zvednutou nožkou.
  7. Fotbalové opojení
    Snímek podle autobiografické knihy věčného rošťáka Nicka Hornbyho je určen těm, co milují fotbal, suchý britský humor a Colina Firtha.

Marvel vládne! 6 komiksových novinek, jejichž premiéru v roce 2017 nesmíte prošvihnout

8 nejlepších hororových parodií, u kterých nebudete vědět, jestli se smát, nebo bát