Trendy koktejly: Tyto jsou moderní a báječně chutnají

Redakce

Léto se pomalu, ale jistě blíží a s ním i sezóna grilování, house party, beach party a další skvělé věci, které na něm milujeme. Jenže, jak se v létě během perných veder skvěle ochladit a ještě si pochutnat? Díky těmto koktejlům, které jsme pro vás vybrali.

  1. Vodní meloun a tequilla – V létě je všude spousta melounů. Zužitkovat je můžete třeba do koktejlu. Vyndejte pecky a rozmixujte ho, poté ho smíchejte se stříbrnou tequillou, přidejte sladký sirup, borůvky, mátu, šťávu z limetky a samozřejmě led! No, tento drink si zamilujete…
  2. Tabernacle Crush – Lehký, osvěžující koktejl, který si oblíbíte. Potřebujete broskve, bazalku, citrónovou šťávu, gin, sodovku a led. Když vše zamícháte a necháte broskve nakrájené ve skleničkách, tak vsáknou chuť alkoholu a můžete si je pak sníst samostatně nebo je rozdrtit – obojí je lahodné.
  3. Jahodovo-citrónové mojito – Neexistuje lepší kombinace pokud jde o Mojito. Sladké jahody smíchané s citrónem skvěle osvěží a máta to celé hezky provoní. Jako alkohol použijte bílý rum a případně doslaďte cukrem.
  4. Medovo okurkový freeze – Teď trochu z jiného soudku. Použijete zeleninu – přesněji okurku. Tenhle koktejl si zamilujete díky jeho zvláštní chuti. Gin, oloupanou okurku, medový meloun, citrónovou šťávu, med a led. Vše smíchejte dohromady a dochuťte dle libosti.

Dále se můžete inspirovat v následujícím videu!

8 superhubnoucích potravin: Znáte je?

Co o vaší sexuální aktivitě říká vaše oblíbené jídlo?