Koncert G-Point Hunters bude jako „naplácání na holou“

Hana-Slivova

Dnes večer se v pražském klubu Lávka na koncertě Koule.cz rozezní také projekt G-Point Hunters. O spolupráci tří zajímavých postav české hudební scény mluví Matěj Ruppert a Tereza Černochová.

G-Point HuntersMatěji, na co se můžou ti, kdo na vás dorazí, těšit?
Na naprostej vejřez, naplácání na holou!

Hudební fandové znají vaši slabost pro pódiové kostýmy. Uvidíme nějaký i dnes večer?
Nějaké překvapení bude, ale jaké, to nemůžu prozradit. To by pak přeci nebylo překvapení.

S G-Point Hunters vystupujete live, nebude deska?
Dohromady s Terezou zatím ne, ale s Romanem Holým chystáme společnou desku na vánoční trh. Je to takový nový projekt s pracovním názvem Neruda a já doufám, že překvapí.

Terezo, jak se ti s Matějem Ruppertem a Romanem Holým zpívá?
Naprosto báječně. Jsou to dva lidé, kteří mi pomohli, abych se sebou začala něco dělat a posunula se dál. Je skvělé, mít vedle sebe tak silného zpěváka a zároveň souputníka, jakým je Matěj. Člověk se vedle něj moc naučí, je to nejlepší škola. A muziku Romana mám odjakživa ráda, je inspirující a vedle něj se pořád posouvám dopředu.

Tereza ČernochováKdy jste se vlastně dali dohromady?
Seznámila jsem se s nimi přes kolegyni Helenu Zeťovou. Helena věděla, že bych ráda Romanovi řekla, jak moc ho uznávám. Křtili našemu triu Black Milk druhou desku, půl roku na to, v roce 2004, jsme jeli na festival Šumava Rocks a po třech hodinách cesty v autě mi kluci nabídli, jestli s nimi nechci zpívat. To bylo opravdu něco!

Není někdy náročné s kluky, kteří mají hodně svérázný smysl pro humor, vyjít?
Není. Náš humor je stejný, tedy jejich humor je mi vlastní, mám ho ráda, protože podobný styl humoru měl i můj tatínek. S kluky trávím nejen čas na jevišti, ale i mimo něj. Ráda s nimi nejen hraju, ale i odpočívám, pokecám a trávím volný čas.

Poslechněte si Matěje Rupperta

G-Point Hunters Live

 

 

Témata:, ,