Konturování nohou? To už je zoufalství, ne?

Redakce

S ohledem na nedávný trend, kdy se konturoval obličej a krk, jsme si možná mysleli, že už nás nemůže nic překvapit. Opak je však pravdou. Nyní frčí konturování nohou, a to samoopalovacím krémem či klasicky make upem! Ano, to teď fakt frčí.

Po několikaměsíční pauze, kdy se naposledy objevil nějaký trend v oblasti konturování, je to tu zas. Novinka je konturování nohou a budete potřebovat snad tisíc odstínů!

Konturování neboli stínování nohou strategicky umisťuje bronzer, korektor či jakékoli jiné make up produkty, které pokožku vylepší. Nohy díky tomu budou opálené, zeštíhlené a skoro dokonalé! Což je na jednu stranu super, když si třeba vezmete sukni, šaty nebo kraťasy.

Co se týče té praktické části, tak to zrovna dvakrát praktické není, když si třeba budete chtít lehnout či sednou na gauč, tak po sobě zanecháte nepěkné fleky. A když se vám někde omylem make up na nohou smázne či rozmaže, tak co uděláte? Těžko říct, že?

Musíme říct, že když je to hotové, vypadá to opravdu skvěle, ale té práce s tím a neustálé hlídání, aby bylo vše tak, jak má? To nic moc. Vyzkoušíte tento trend?

Instagramové účty, kde načerpáte inspiraci na zdravé snídaně

7 sexy účesů pro jaro 2016: Který si vyberete?