Kopni do tý bedny aneb Písničky z Rathovy krabičky

matoush

Sedum! To není jen začátek reklamy na auto. S tolika miliony chytili policisté poslance, hejtmana a exministra Davida Ratha. Nesl si je v krabici od vína a tvrdí, že mu byly podstrčeny. Budeme se do skonání světa bít za jeho právo hájit se, ale než si vymyslí lepší historku, nabízíme k poslechu pár songů o krabicích, škatulích a bedýnkách.

Peníze v krabici: Tematické písničky si poslechněte v YouRadiu

Dejme na chvilku možnost variantě, že by byla verze s penězi coby důkazem korupce pravdivá. Proč si vystudovaný lékař David Rath schovával prašule do krabice? Zdroj blízký sestřenici kamarádky Rathovy uklízečky nám potvrdil, že krajským úřadem často duněly beaty Hugo Toxxxe. Nic proti hudebnímu vkusu pana politika, ale v oblasti investic bychom pro příště volili lepší rádce.

Autor Šrumce není chamtivý. Když se ale dočetl, že se peníze zčistajasna ocitly v krabici od vína, kterou pan hejtman dostal na návštěvě, rozhodl se prozkoumat vlastní vinotéku. Jak dopadl?

Chcete mít také krabici se spoustou peněz? Řekněte si o ní! Návod nabízí vánoční píseň A Five Pound Box Of Money od legendy amerického filmu Pearl Bailey (1918 – 1990). Poproste Santu, aby vám takovou krabičku nadělil pod stromeček.

Stejnojmenná hitovka britské osmdesátkové kapely Living In a Box neodkazuje ke smutnému osudu lidí bez domova, ale spíš k sociálnímu a citovému odcizení. Všichni teprve uvidíme, co s Davidem Rathem jeho krabice udělá, každopádně jestli se prokáže, že peníze měly co společného s úplatkem, je dost možné, že se nám všem bývalý ministr odcizí fyzicky.

http://www.youtube.com/watch?v=0sq8VDXlWQk&ob=av2e

Myslete si, že je to klišé, nevkusné a odsouzeníhodné, ale Šrumec o další politické mrtvole opravdu nemůžeme zakončit jinak. 

http://www.youtube.com/watch?v=SGhrMr_HrDo

Témata: