Koule pořádá koncert. Zaregistrujte se a vyražte zadarmo na Anetu Langerovou

Hana-Slivova

Na čtvrtek 22. října si neplánujte žádný program. V klubu Lávka v Praze 1 se totiž v 19:30 rozjede koncert Koule.cz, na němž jako vzácný host vystoupí Aneta Langerová, která na listopad chystá novou desku, rapper s kytarou Xindl X, moderní Eddie Stoilow a Matěj Ruppert + Roman Holý + Tereza Černochová pod hlavičkou G-Point Hunters.

Aneta Langerová vydává v půlce listopadu třetí řadovou desku s názvem Jsem, ze které už představila singl V bezvětří. Možná, že jste ho slyšeli v radiích nebo v létě živě na některém z festivalů. Na koncertě Koule.cz  – tedy na jediném Anetině vystoupení v Praze před prosincovým křtem desky  – si ho ale můžete vychutnat v akustické verzi a v klubovém prostředí . „Z nové desky zazní asi čtyři písničky,“ dodává manažer Anety Nikola Langer. Spolu s Anetou zároveň zvou na křest cédéčka, který je plánován na začátek prosince do pražského klubu Hard Rock Café.

Line-up:
20:00 Aneta Langerová
20:40 Xindl X
21:30 G-Point Hunters
22:30 Eddie Stoilow
23:30 DJ Robot a DJ Friky
Začínáme přesně!

Co od nové Anetiny desky čekat? „Bude hodně písničková, někde dáme muzice tvrdší kabát,“ říká kytarista a producent Martin Ledvina, který s Langerovou desku natáčel. Sama Aneta k desce obrazně říká: „Už nejsem doma, schoulená pod peřinou jako na předchozí desce Dotyk. Nyní stojím venku před dveřmi.“ Album Jsem dostalo název podle písničky, kterou pro Anetu napsal mladý talent Tomáš Klus. Na desku přispěli i Filip Horáček z kapely Prohrála v kartách a Oskar Petr.
Nedávno Aneta představila album několika hudebním kritikům, kteří se o albu vyjadřují pozitivně. „Pokud z jednoho letmého poslechu nových skladeb utkví něco v paměti, pak nejspíš to, že Aneta Langerová zpívá jako nikdy dřív. A že ve vypjatých polohách téhle křehké a ustrašené holce najednou sebevědomí nechybí,“ uvádí  iDnes.cz.

Aneta a V bezvětří

Na koncertu Koule.cz se dále představí i svérázný textař a „rapper s kytarou“ Ondřej Ládek alias Xind X, jehož originální písnička Anděl zněla snad už ze všech rádií. Publikum roztancují kapely Eddie Stoilow (na podzim jim vychází debutová deska The Best Of) a showmanská klika Matěj RuppertRoman HolýTereza Černochová aka G-Point Hunters. V noci si pak budete moci poslechnout sety DJ Frikyho a RobotaRadia DJ.

Xindl X a Anděl

Eddie Stoilow v Kadani live

Chcete získat lístek na koncert Koule.cz a drink zdarma? Staňte se fanouškem koncertu na webu Koule.

Koncert Koule.cz

Hrají:  Aneta Langerová, Xindl X, G-Point Hunters, Eddie Stoilow, DJ Friky a DJ Robot  (Radio DJ)
Kdy: 22. října
Čas: 19:30
Místo: klub Lávka, Novotného lávka 1, Praha 1
Vstup: 200 Kč anebo zadarmo, pokud se ve správný čas přidáte koncert na webu Koule do oblíbených. Jedna mailová adresa může vyhrát jeden lístek!